• (bkz: i hope so)
  • la amk, üç milyar yıldır bi koparamadınız şu kıyameti...
    kıyametin vaktini saatini insanlar değil güneş ya da onun çekim alanındaki başka bimeteor vs belirler.

    yanlış bilgi. hem de kesin değil. yaymayın.
  • --- spoiler ---

    şimdi biraz yakın tarihe geliyorum; mesela sodom ve gomore
    --- spoiler ---
  • peygamber oldukten 200 yil sonra yazilmis olan hadislere dayanarak yapilan kehanet.

    deli sacmasi, hurafe, essegin siki vs...
  • bir kıyamet alameti. zırva.

    nerden biliyorsunuz acaba?

    tanrı insanı yarattı. cennetine koymadan önce kimleri seçeceğini belirlemek için dünyaya sınava gönderdi. fiziksel, kimyasal ve ruhsal açıdan kendi yarattığı bir mahlukatı sınava sokmak, başarısız olursa da cehennemde yakmak, işleri karıştırsın diye bir de şeytan atamak nasıl bir mantıktır bu ayrı konu. hadi buna inandınız,

    fani dünya dediğimiz bu hayatımızın bir sonu var evet. dünyanın sonu. bu sona kıyamet diyorsunuz, ama ne zaman olacağını yalnızca yaratıcı biliyor.

    "tamam yeter cennet kontenjanı doldu, hadi cehennemdekiler kül oluyor yer açılıyor da cennet sıkıntı... artık dünyayı kapatıyoruz gençler" dese saçma olacaktı değil mi? siz de böyle bir hikaye mi yazdınız?

    dünya rezil bir yer olacak, bir müslüman dahi kalmayacak, günahlar su gibi işlenecek, sokaklarda insanlar çiftleşecek ve kıyamet kopacak.

    "eeh yeter, bokunu çıkardınız. artık dünyayı kapatıyoruz."

    dünyanın rezalet bir yer olacağına dair örneğiniz: insanların sokakta sevişmesi.

    rezillik örneği olarak bunu gösteriyorlar, sanki şuan çok daha reziline şahit olmuyormuşuz gibi. çocukların açlıktan ölmesi, tecavüze uğraması, hırsızlık, yolsuzluk... bunlar size göre sokakta sevişmekten daha iyi, eşcinsellikten daha katlanılabilir değil mi?

    kız çocuk doğduğunda diri diri toprağa gömülürken, insanlar köle olarak kullanılırken, savaş uğruna milyonlarca insan ölürken, çocuk yaşta kızlar imam nikahıyla kazık kadar adamların altına girerken kopmadı kıyamet, insanlar sokakta sevişince kopacak.
hesabın var mı? giriş yap