• 4 sesli a capella koro, darbuka ve tenor solo (gazel) için yazdığım koral eser. * yakinda pek cok koronun repertuvarında olacağını düşünüyorum.

    basların kız babası, altoların kızın annesi, tenorların damat adayi ve sopranoların da kızı canlandırdığı eser 9/8'lik.

    kızını verme konusunda işi yokuşa süren baba ve damadın atışmaları ile başlayan parça, sevgililerin ağlaşması ama bir yandan da kavuşma arzuları, ardından tenorun gazelde isyanı ile devam ederken finalde coşkulu bir şekilde noktalanıyor.

    sözsüz ve midi hali linkte. (koro olarak söylenmiş mizansenli hali de yakında burada)

    https://soundcloud.com/latraviata/kiz-isteme
  • deli danalar gibi temizlik yaptırandır. kız tarafı için tabi. sabahtan beri silmediğim süpürmediğim tozunu almadığım cisimcik kalmadı. lavabo ile tuvalet kaldı bi tek yarın işten gelince halletcem onları da. bi de süslenme ve püslenme olayı var. ov yooooooooooooooooooğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
  • ye eşofmanla gitmek (bkz: burak yılmaz)
  • anahtar kelimeler :
    (bkz: kahve)(bkz: tuz)
  • ya aslında verdik gitti kızımızı da illa olacak bi prosedür bu. yoksa kimi kime veriyon dimi lan hacılar?!
  • ben çok sevmedim ya. kahve yap. götür geri topla. allahtan deplansmanda kalabalıktık çalıştı diğerleri de. sıkıcı ayrıca. sevdiceğim ve ben yalnız olsak nebiçim çılgın atardık tey teeey
  • hayatımın en gergin ve bol terli anlarından biriydi. hele ki 'esas oğlan' olmamama rağmen bu kadar tedirginleştiysem,esas oğlan durumunun neler yaşatabileceğini düşünemediğimden,hayatımdan sonsuza dek çıkarmış olduğum bir merasimdir.
  • en yakın arkadaşımın yarın yaşayacağı durum.
    insan hayret ediyor bazen, ne zaman bu kadar büyüdük diye. geldik 24 yaşımıza, vakit evlilik vakti olsa gerek herkes bir bir evlendiğine göre...
    bugün mesaj atmış, 'gökhanlar beni istemeye geliyor. keşke burda olsaydın.' diye. gerçekten memlekette olmak istediğim nadir zamanlardan biriydi bu benim için. çok sıkıntılı zamanlarımda yanımda olan, birbirimize aşklarımızı anlattığımız, bana 'sen benim ağlama duvarımsın, beni rahatlatan, çözen sensin.' diyen insan yarın farklı bir dünyaya adım atacak. keşke yanında olabilseydim.

    hani onca zamandır beklediğin insanı ailenin karşısına çıkarıyorsun ya, hani onun ailesi de gelmiş oluyor ya... çok heyecanlı olsa gerek diyorum. beğenme/beğenilme fasılları aslında bitmiş ama neyin heyecanı bu? beni istemeye geliyorlarmış gibi heyecanlandım onun için, ondan bu gergin yazışım.
    yakında (şöyle bir seneye kalmadan) yeniden teyze de olurum ben. hadi yine iyiyim.
  • türkiyedeki sevmediğim adetlerden birisidir. gençler birbirlerini beğenmişler. ne uğraştırıyorsunuz gençleri ne strese sokuyorsunuz.

    gereksiz aktivitedir.
  • 21. yy.da halen sürmekte olan saçmalık. marketten sabun alınıyor sanki. almak, vermek nedir be.
hesabın var mı? giriş yap