• adaletten bir cacık olmayacağını anlayınca kendince ceza veren babadır. ne yapsaydı bu baba ? tacizci bey ne yapıyorsunuz ? sizi kınıyorum mu deseydi ?

    edit:imla
  • devletin adaleti sağlayamadığı durumlarda halk kendi adaletini gene kendi bildiği şekilde sağlamaya çalışacaktır .
    mevcut durumda babaya hak verecek olayın gerçekliğini araştırmayan sadece duyguları ile hareket eden birçok kimse babayı kahraman ilan edecek bundan sonraki süreçte olayların dahada şiddetlenmesi gibi bir netice elde edilecektir . bu durum da suçlu kimdir sorusunun cevabı devlet eğitmenler ve bir bireyin gelişmesinde etken olan tüm halk suçludur kimsenin suçsuz olmadığı bu sistemde kaybedenler hep zarar gören suistimal edilen mazlumlardır .
    bu olayların önüne geçilmesi için idam ve hadım gibi yöntemlerle
    insanları cezalandırmak yerine daha meşakkatli olan ama kesin çözümü olan halk ve sistem eğitimle ıslah edilmeli toplumun her ferdi bilinçlendirmeli cezalar caydırıcı olmakla beraber sistemin son parçası olmalı önemli olan eğitim vererek bu tür bireylerin sapkınlıklarını törpülemek sapkın bir birey olmasının eğitimle önüne geçmektedir .
    şimdi iyi yapmış eline sağlık iyiki`de yapmış diyen bireylere söylüyorum
    bu tür olayların yaygınlaşmasın`da suç her bireye ortak şekilde aittir .
    kimse suçu sadece olayın zanlısına yada babaya bulmasın toplumun yapısını bozan gerçekler göz ardı edildiği sürece bu tür olayların vuku bulması azalmayacak siz kanunlar ve cezalarla her ne kadar vicdanınızın ağzına bir parmak bal sürseniz`de bu tür olaylar vuku bulmaya devam edecektir devletin görevi eğitim ve diğer kanallar yoluyla bu olaylar başlamadan insanların hastalıklı zihinlerini tedavi etmektir .
    bunun haricinde toplumda evilik kolaylaştırılmalı devlet yeni evli çiftlere ev iş gibi hayatını sürdürebilecek konularda yardım edecek evliliği kolaylaştıracak maddi yardımda bulunarak
    toplumda gayri meşru ve insanlık dışı ilişkilerin önüne geçecektir .
    gene söylüyorum bu işin çözümü ceza değil eğitimdir .....
hesabın var mı? giriş yap