• erkeklerin bisiklete binme arzularının kafalarda soru işareti yaratmasına sebep olacak genelleme..

    - hadi bisiklete binelim abi..
    - la top musun la? ne bisikleti?
  • bu yuzdendir ki kizsal bisikletlerin onunde bir sepet bulunur. bu sepete bisikletin selesi konur. bisiklet ula$im araci olarak kullanilmak istendiginde sele yerine takilir.
  • evet, hatta görüyorum ve arttırıyorum; kız bisikletlerinin önündeki sepet alındığında içinde hazır bir kit vardır. bu kit bir adet battal boy vibratör, bir sado mazo seti (kırbaç, tasma vs) ve bir de vazelin kutusu barındırır. bisiklete binerken bir yandan da bu alet edevatı kullanabilen bayan akrobasi dalında mokar hastası nihan jüri özel ödülüne layık görülür.

    ereksiyona biraz daha yardımcı olacaksa kızların bisiklet tekerleklerini de içlerine almaya çalıştığı hayal edilebilir sevgili sözlük erkeği. tırtıklı falan ne de olsa di mi.
  • demek ki neymiş motorsiklet dediğimiz alet de bir nevi vibratörmüş. aferin...
  • sert seleye sahip olan dağ bisikleti gibi bisikletlerle, uzun süreli ve engebeli yollarda yapılan yolculuklarda, söz konusu dişi bireyin seks hakkındaki düşüncelerine bağlı olarak, bu seyehatten zevk almaya başlaması olasılığını, bütün dişi bünyelere mal etmeye çalışan arızalı bir bünyenin eseri genelleme..

    zaten çoğunluğu ifade eden bir genelleme olsa idi, her kız bir bisiklet alır, erkeklerede "lan bir bisiklet kadar olamadık, kim icat ettiyse bu aletleri allah belasını versin" demek kalırdı..
  • aşağıda açıklanan durumun, gerçekliğini ispata katkıda bulunacağı yargı:
    bayanlar baylar, rekorlar kitabı saçma sapan rekorlarla doludur ve bunlardan biri de hede zamanda en çok orgazm olma rekorudur. bu rekorun bayan ve erkek kategorileri vardır. bayan kategorisindeki rekor bir bisiklet üzerinde kırılmıştır. evet, bildiğimiz, modifiye edilmemiş bir bisiklet. inanmayan araştırsın. demek ki neymiş?
  • ulan... bi ara evvel bi arkadaşım "bana bisiklete binmeyi öğretsene" dediydi, ben de pek sallamadıydım.. meğer derdi buymuş, kaçırmışız.. tüh.
hesabın var mı? giriş yap