• evet, tarafından.**

    ''kızlar beni neden beğenmiyor?'' bu herhalde erkeklerin ilişki konusunda yaşadığı en büyük ortak sorun ve sorudur.

    belki kıza ilgisini belli edememiştir, belki friendzone'a gönderilmiştir, belki kızdan mesajlarına cevap alamıyordur, belki kız buluşmaları ekiyordur ya da her neyse işte.(hepsinin çözümünü daha önce yazdım, açıp bakabilirsiniz)

    sen bir kızı seversin, kız seni sevmez. sen de sebebini anlayamaz merak edersin. şimdi size sebepleri ben anlatacağım.

    1- muhtaç olmak.

    muhtaçlık bir kızın size olan ilgisini söndürecek en büyük faktördür. ve erkeklerin %99u muhtaç davranıyor. sen de bu %99luk kısımda mısın hadi test edelim.

    muhtaç erkek; her zaman ilk mesajı atar, sürekli iltifat eder, her zaman dışarı çıkmaya çağıran olur. sen de böyleysen muhtaçsın işte.

    bir kıza mesaj attın ve kız cevap vermedi mi? ''bana niye cevap vermiyor öhö öhö'' diyorsan veya daha kötüsü ''daha görmemiştir'' diyorsan durumun kötü. o kız o mesajı gördü merak etme. sadece cevap vermeye tenezzül etmedi. kimse muhtaç insanları sevmez. muhtaçlık can sıkıcı bir olaydır.

    bu arada istemediğiniz manyak bir kız size sürekli mesaj atıyor, arıyorsa bunu engellemenin en güzel yolu ona muhtaç davranmaktır aklınızda bulunsun. gerçekten çok işe yarıyor. sihirli bir şekilde kızın tüm ilgisi siliniyor eheh.

    2- feminen olmak.

    ne kadar fit, kaslı, popüler, güzel giyimli vs. olsanız da eğer duygusal olarak feminenseniz sıçtınız. bu aşırı itici bir özelliktir. hele de kızdan daha duygusal biriyseniz tamamen sıçtınız demektir. uzun uzun duygusal içerikli mesajlar yazmayın, bin tane emoji kullanmayın, onay aramayın vs. anlattık bunları hep.

    3- gerçekten çok çok çirkin olmak.

    bahsettiğim çirkinlik 1 metreden kısa olmak veya 250 kilo civarlarında olmak veya bakarken ürperti, tiksinti getirecek bir surata sahip olmaktır.

    bir çok erkek tip önemli değil diyor ama yalan söylüyorlar. önemli. ama insanların sandığı kadar(bu tiple kız bulamazsın vs..) önemli değil. eger 1 metre boyunda ve 200 kiloysanız kız arkadaş bulmak için çok çok çaba harcamanız ve acilen bir şeyler yapmanız gerekir. ama 175 boyunuz var ve ''boyumdan ötürü kız tavlayamıyorum'' diyorsanız siktirin gidin kendinizi kandırmaya devam ederken arkadaşlarınızın kafasını ''kimse beni sevmiyor'' diye sikmeye devam edin. tabi eğer arkadaşınız varsa. kimse o kadar takıntılı değil. feminen olmayı kesin.

    3/10 luk bir erkekseniz. kız tavlayabilirsiniz. bu açık ve net. 3/10dan iyiyseniz artık tipinize suç atmayı bırakabilirsiniz. eğer 2/10 veya altındaysanız sadece beni takip edip yazdıklarımı öğrenerek kız tavlayabilirsiniz eheh.

    kendinizi olduğunuzdan aşağıda görürseniz diğer insanlar da kızlar da sizi daha aşağıda görür. ve kendinden şikayet etmek de aşırı feminen bir harekettir. kızlar feminen erkekleri sevmez. tabi ünlü ve feminen bir erkekse durum değişebilir.

    şimdi ne yapacaksınız. bu tavsiyeleri nasıl uygulayacaksınız. şöyle: kendi davranışlarınıza bakın ve şunları sorun. muhtaç davranıyor muyum? feminen davranıyor muyum? kendi görünüşümden dolayı kendimi aşağılıyor muyum? sonra da bunları yapmayı kesin!

    biliyorum bazen kendi kalp kırıklarınıza direnmek, duygularınızı kontrol etmek ve ilgi istememek çok zor geliyor ama bunu yapmak zorundasınız. bir dahaki sefere bu hareketeri yaptığınızı hissederseniz sadece derin bir nefes alın ve onları yapmayın.

    muhtaç olma, feminen olma, kendini aşağıda görme. olay bu kadar basit.
  • tipden ziyade kişiliktir. yada bir neden bulmaya gerek yoktur olmuyorsa olmaz dostum.
  • çoğunlukla hemcinslerimin abazalığı yüzünden kızların kendisini prenses sanması yüzünden kaynaklanan problem bknz:prensesler gibiyim babamın evinde
  • belli yaşta tipe bakıyoruz. sonra da bu gerizekalı için daha ffazla zaman harcayamam mario gibi birden faza canım yok kafasına giriyoruz. sona doğru ya kafamıza göre birini buluyoruz. ya da amaann ben böyle güzelim faan filan diye yaşıyoruz.
  • kızların mankut erkeklere yönelmiş olması
  • hiperigami nedir? briffault kanunu nedir? shit test nedir? bu ve buna benzer şeyleri bilirseniz beğenilmeme sebeplerini rahatlıkla çözersiniz.

    tip olsun, karakter olsun, dünya görüşü olsun bunlar daha sonra gelen şeylerdir.
hesabın var mı? giriş yap