• başlık ismi "kızların kilitli instagram profillerini açma tarifi" yapmıştım fakat karakter sınırı izin vermedi. yukarıda ifade edilen başlıkla ilgili birçok yöntem söz konusudur fakat ben en zahmetsiz olanını vereceğim. bunu yapmak için üst düzey bir hack, kod ya da yazılım bilginizin olmasına lüzum yok. tamamen kızlarımızın saf dürtülerinden faydalanacağız. bilgisayar kullanma konusunda temel bilgiye vakıf olun yeter. şimdi yola geçelim.

    malzeme listesi

    *kullanılmayan 1 adet mail adresi
    *google görsellerden indirilmiş 100'ü aşkın fotoğraf

    yapılışı

    öncelikle kullanmadığımız mail adresiyle bir instagram hesabı açıyoruz. açmış olduğumuz bu hesabı saf kızlarımızın ilgisini çekecek bir platforma dönüştürmek için yaratıcı isim ya da bir kategori belirliyoruz. şirket olarak yapmış olduğumuz anketler vasıtasıyla saf kızlarımızın makyaj, tırnak boyama/tasarım, özel kıyafet dikim/terzi, moda gibi birçok alana daha fazla ilgi gösterdiklerini tespit ettik. yaz aylarının da gelmesiyle bikini/mayo sektörü de aklınızın bir köşesinde bulunsun. örneğin "tırnak boyama sanatı" ismiyle hesabımızı açtık. google görsellerden "tırnak boyama", "oje kullanımı", "nail art", "tırnak sanatı" gibi kelimelerle aramalar yaparak birçok fotoğraf indiriyoruz ve bunları açmış olduğumuz hesabımızdan paylaşıyoruz. şimdi sıra geldi etkileşim yaratmaya ve takipçi kazanmaya. bunun için sektörde ön plana çıkan "takip edeni takip ederim"cilerden destek alarak seri bir takipleme mesaisi başlatıyoruz. kullanıcıları takip ettikçe takipçi kazanacaksınız ve takipçi kazandıkça kilitli kapalı kapılar ardında fotoğraflarını paylaşan güzel ama bir o kadar da saf kızlarımız takip isteklerinize olumlu cevap vererek hesabı hangi magandanın hangi amaçla açtığından bihaber şekilde kalkanlarını indirmiş olacaklar. siz de ara sıra paylaşacağınız bir tırnak straplez elbise ya da bikini ile binlerce kızın profillerine göz atma imkanı elde edeceksiniz. kolay gelsin.
  • yazarın yazmaya üşenmediği.
  • bro benden duymuş olma ama %97.8 ihtimalle bakir öleceksin.

    (bkz: akıl fikir)
  • bunu deneyen kişi karpuza tecavüz etmeye çalışırken gangrenden öldü.

    evde denemeyin. tehlikeli..
  • evet sevgili dinleyiciler, bir abazanın günlüğünü okudunuz. bugünlük programımızın sonuna geldik. yakın zamanda yeni abaza günlükleriyle karşınızda olacağız. esen kalın.

    tanım: bir abaza çırpınışı
  • (bkz: süpanallah kardeş ibretlik paylaşım)
    (bkz: emeğe saygı)
    (bkz: +rep)

    --- cihazlarım ---

    macbook pro retina display: mid 2015 - 2.5 ghz i7 hw- 16 gb ram - radeon r9 m370x 2gb - 512 gb ssd- force touch
    macbook pro: 2011 - 2.0 ghz i7 sb - 8 gb ram - radeon hd6490m - 120 gb ssd - 500 gb hdd - thunderbolt
    kasa: amd phenom 9550 quad 2.20 ghz - 5 gb ram - atı hd4830- 160+320 gb hdd - win 7 ultimate
    iphone 6s 64gb, ipad wi-fi 64 gb, samsung 55es6140 led, pioneer vsx-921, dali zensor 7-1-vokal, ps3 320 gb, apple tv, linksys wag320n,
    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap