• (bkz: abi al bi snickers ye)

    senin gibi bi herifle seviştiklerine göre harbiden bulamıyorlar demek.
  • “kızlar istiyor ki erkek orada burda, nasıl siktiğini anlatmasın” deyip ekşide ağlata ağlata siktiğini başlık açarak anlatmak.
  • dedi sözlügün sapigi. "sevisgen erkek geldi bagyaaaan" diye höyküren arkadasin profiline bi göz atin önce derim sevisecek erkek arayan bayan sözlük yazarlari.
  • düşüyor mu böyle ?
  • anlaşılan yine birilerinin testesteronlar tavan yapmış dedirten başlık
  • "bunlar kendi gözlerimden çok"
    (bkz: elf gözlerin neler görüyor legolas)
  • amk ne yiyip ne içiyorsunuz türkiye’de.
  • bu ülkede kadın olmak, büyük bedeller ödemek anlamına geliyor.

    hoşuna giden veya sevdiğin biri ile sevişiyorsun, adın kötüye çıkıyor, adamların masalarında meze oluyorsun;

    hayır diyorsun, bu sefer de kezban veya soğuk olarak damgalıyorlar.

    kadınlar da insan. kadınlar da sevişir. onlar da zevk alır. bu normal. asıl normal olmayan, sevişmek gibi insani bir eylemi gerçekleştiren kadını ezerken, bu eylemin diğer öznesi olan erkeğe üstünlük atfetmek. "karıyı nasıl da siktin/m ama". kafa bu gerçekten de. kadın ile erkek arasındaki en insani yakınlaşma ve paylaşım, kaba bir penetrasyona, sikişe indirgeniyor. (bunun burjuva-liberal feminist kesimlerdeki lümpen yansıması da "ammak". sevgili feminist dostlar; hadi, eril olarak adlandırdığınız cins bir hata yapıyor ve insanca bir eylemi "sikişmek" adı altında hayvanlaştırıyor, size ne oluyor?? sevişmek diyemiyor musunuz? aynı hayvanlığın kadıncasını üretmek de bir tür lümpenlik, aynı yozlaşmanın parçası olmak demek).

    koşullar böyle olunca, kadınlar sevişecek değil, güvenecek erkek bulamıyorlar. ya da, kendilerini saklayarak, koruyarak ve açık vermemeye çalışarak insanca bir eylemi yaşamaya çalışıyorlar. aslında, bu bir dramdır. nevrotik bir durumdur.

    kızların sevişecek erkek bulamaması, diye bir durum var mıdır yok mudur, ayrıca tartışılır. ama, sevişse de sevişmese de kadınlığını tam olarak yaşayamayan, kadınlığından vurulan ve kadınlığından utanması söylenen milyonlarca insan var. bu bir gerçek.

    peki, bu milyonlarca insan, milyonlarca kadın, bu cendereye sığar mı? boyun eğerler mi?
hesabın var mı? giriş yap