• (bkz: o piti piti)
  • yedekte yuzlerce kiz tutan erkeklerden ogrenmislerdir bu durumu. (bkz: boynuz kulagi gecti)
  • ruhu fahişe olan kızlardır. herkese mavi boncuk dağıtır ama sorsan bir sevgilisi vardır. kendisine kur yapan diğer erkeklerle iletişimi koparmaz ama hiç birine de net olmaz. maksat bir gün tekmeyi yediğinde yalnız kalmamaktır.
    hatta bir de bunu beraberliğini sürdürürken yapan kızlarımız var işte onlar yüzünden kurunun yanında yaş da yanıyor, erkekler bu kezbanların yüzünden kızlara güvenmez oldu.
  • normal olandır, bir ilişki denenmeli, olmuyorsa bırakılmalıdır. ha her gün birisi denenmeli demiyorum. evet, öyle aşklar olabilir ama, kimse ilk elini tuttuğu ile öpüşmek, ilk öpüştüğü ile sevişmek, ilk seviştiği ile evlenmek zorunda değildir.

    erkek "yaptığını zannettiğinde" "çapkınlık", kadın "yaptığında" "orospuluk" olarak nitelendirilen hareket.
  • ahımı almalarına vesile olan durum.

    yedek olduğumu anladığım anda başlıyorum bedduaya. 2-3 haftaya asil erkek ortadan kayboluyo.
  • erkeklerin tecrübesizliğinden kaynaklanan durumdur ki bu da erkeklik eğitiminin bir parçasıdır. istisnalar kaideyi bozmamakla birlikte 30 yaşındaki bir erkeği kimse yedekte tutamaz. lakin 30'unu aşmış bir kadın o erkeğin yedeği bile olamaz.
  • yedek konumundaki erkeğe sormak isterim; sen bu kıza karşı arkadaşça duygular beslemediğin halde ve bu kız tarafından arkadaş kadrosunda tutulduğun halde neyin peşindesin? bir erkek tavrını ortaya koyamayacak olduktan sonra sırf kızla yakınlığı sürdürmek için öyle eğilip bükülecekse şunu da bilsin, o kız böyle her kalıba koyabileceği erkekten kalkıp da sevgili yapmaz, yapıyorsa da ona bel bağlamaz. naçizane tavsiyem bunu yapmaya meyilli kızlara kapılmayın, kapılırsanız da kaçan kovalanır kuralını asla unutmayın. ha tabi erkek ''ben şimdi yedekte durayım, iki gün sonra bir meriçlik yaparım belki o ara iki öper koklarım'' diye planlar peşindeyse burada kimin durumu daha acınılası, düşünülmesi lazım.

    tanım; her iki tarafın da motivasyon kaynaklarının sorgulanması gerekli olan lüzumsuz özgüven eksikliği belirteci.
hesabın var mı? giriş yap