• bakire olmamayı ayıp ve iğrenç olarak gören insan kafasına dikilmesi gereken zardır.
    (bkz: gerizekalı olmak yasaklansın)
  • insanları aldatmaya yönelik olduğu için bir zamanlar, tıbben de saçma olan bu operasyonu anlamsız bulsam da biraz düşünüp araştırınca farkına vardım ki bunu yapacak kadar düşen kızlar, bekaret takıntısı olan hastalıklı kitleye hitap eden kızlar zaten.

    yani körler sağırlar birbirini ağırlar durumu var.

    engellediği töre cinayetleri de cabası.
    yani hayat bile kurtarıyor bu basit operasyon.

    sonuç olarak, yasaklanması gereken bir şey var ise, kadınları bu operasyonlara zorlayan zihniyetin kendisi olmalıdır.
  • şaka olduğunu, ironi yapıldığını düşünmek istediğim cümlemsi. eğer değilse: (bkz: ne anlatıyon lan sen yamuk).

    insanları tektipleştirmeye dayalı, saçma düşüncelerimseleriyle herkesi örümcek ağı bağlamış beyinlerinde tektipleştirmeye çalışan, gerizekalıların düşünceleridir.

    başbakanı bi şekle soksun, vatandaşı bi şekle soksun, amk bi siktiringidin lan hayatımızdan.

    hala anlayamadınız mı; bizi kalıba sokmaya çalışanların kalıbına sokuyoruz (bkz: kalıbını sikerim).

    kendin gibi birini bulup hayatın boyunca mutlu olarak devam edeceğine inanıyorsan siktir git..

    karışmayın lan artık bize.. çok mu zor amk insanların karşında düşündüğün gibi olmaması?

    bsg
    edit: edit
  • insanı delirten açıklamadır.

    yahu bitirin şu insanların hayatlarına dahil olma olayını artık. kadınlarla ne alıp veremediğiniz var? temiz almak ne demek lan? kız olmayınca tü kaka mı oluyor kadın? sen becerecekken iyi ama. o zaman kaka olmuyor mu kadın? yetmezmiş gibi bir de fişlensin diyorsun. bence bir psikoloğa falan görünmeli bu kafadakiler. okurken midem bulandı yeminle. elinizi kadınların vücudundan çekin artık. şimdi gelip günah diyecekler. günahsa günah. cehennemde yanacak olan sen değilsin. allah'ın verdiği özgür iradeyi sorgulayıp ona müdahale etmek şirk koşmaya girmez mi?
  • don't feed the troll diyor kalbim ama sussam gönül razı değil.

    diyelim ki yasakladık kimse diktirmedi. sence bu o yolu seçen insanın ruhunu değiştirecek mi? mesela bu olayı yapamadığı için anal seks yapsa ve senin ruhun duymasa keşke bence. ya da heryeri senin deyiminle pis olsa da bir orası kalsa 'temiz'. hakkettiği bu çünkü bazı insancıkların.

    hayır diyelim ki bunu yaptıran kadın kötü bir insan ve aslında orospu ama bunu gizliyor. sence senle evlense ilerde seni aldatmayacak mı? ne de olsa yol açılmış. tabi burada hep bu tezi savunanların mantığına göre konuşuyorum.

    sonuç olarak gereksiz ve saçma bir istek.

    kardeşim sen gönlünü temiz tut, yalan söyleme, kadına toplumsal roller biçme, zaten kendin gibi dürüst ve namuslu birini bulursun. önceden sevdiği ve seviştiği bir insan varsa da bilirsin. ama şimdi seninledir ve seni seviyordur. neyse zaten boş konuşuyorum daha da dramatikleştirmeyeceğim. bu entry'i anlama kapasitesinde olanlar zaten bu başlıktaki gibi düşünmüyordur. diğerleri de ne desem anlamayacağına göre konu kapanmıştı bence.
  • (bkz: yuh)
    (bkz: oğlum sanane)
  • boş hayal, boş istek. her doktorun muayenehanesine ve her ameliyathaneye bir bekçi koyup sürekli denetlemedigin sürece, isteyen kist ameliyatı adı altında yine yaptırır bunu. etik değil, hoş değil, hayatını düpedüz yalan üzerine kurmaktan başka bişe değil. ama sen de buna layık olma o zaman arkadaşım, bunu kıza yaptıran da sensin.
hesabın var mı? giriş yap