• altyapıdan yetiştirdiği oyuncularla övünen ve diğer takımlara oyuncu ihraç etmesiyle bilinen ajax amsterdam takımına yeminini bozdurmuş forvet oyuncusu, ajax tarihinin en pahalı dış transferi 9 milyon euro gibi bir bonservis bedeliyle sc heerenveen takımından alındı. 22 yaşında ve 1.82 boyundaki oyuncu ligin ilk yarısında 11 maçta 11 gol attı, ligin ikinci yarısında ise gollerine ajax formasıyla devam edecek muhtemelen..
  • gol krallığı sıralamasında 17 golle başa güreşirken bugün oynanan rosendaal maçında 4 tane birden atarak zirveye yerleşen, her an çirkefleşecek yüz hatlarına sahip 83 doğumlu striker... geleceği parlak bir psiko...
    bugüne kadar 99 lig maçında 66 gol atmış ama 26 sı ikinci lig takımında... yine de genç semih'ten* iyidir*
  • ciktigi ilk sampiyonlar ligi macinda* da golunu yazan 1983 dogumlu hollandali futbolcu. kendisi gelderland eyaletinde bulunan drempt sehri dogumludur. profesyonel futbol kariyerine 2002-03 sezonunda psv'de baslamis, fakat fazla oynama sansi bulamayinca daha once paf takiminda top kosturdugu de graafschap'a, ordan da asil patlamayi gerceklestirdigi agovv apeldoorn'a gecmistir. 2003/04 sezonunda 35 macta 26 gol atan forvet buradan sc heerenveen'e gelmis, basarili gecen 1,5 senenin ardindan ajax'a 9 milyon euro gibi bir rakama transfer olmustur.
  • bu sezonun ilk yarisinda heerenveen formasiyla 17 gol attiktan sonra ajax'a gecip orda da golleri zimbalayan bir acar golcu. almanya'da izleyemeyecegiz ama portekiz'de kendini gosterip 2008'de portakallarin golcusu olacaktir. demedi demeyin. bu arada evet abartmistir.
  • kaldığı yerden devam eden süper adam. ajax'ın şampiyonlar ligi ön elemesinde deplasmanda copenhagen fc ile oynadığı maçta takımının her iki golünede imza attı. artık kendisini sonuna kadar hollanda milli takımında görmek istiyoruz.
  • bir cm diyorsa dogrudur futbolcusu daha..
  • psv eindhoven'ın altyapısından yetişmesi ve burada pek şans bulamaması nasebiyle psv için trajik bir elden kaçma hikayesi olmuş olan topçudur..

    ajax ve heerenveenkazanmıştır.abartmamıştır, bokunu çıkarmıştır.
  • lakabı avcı - the hunter - olan futbolcu. tam bir gol canavarı.
  • tottenham, manchester united, liverpool ve manchester city'nin kendisini göz hapsine aldığı konuşuluyor son günlerde. devre arası transfer döneminde bu takımlardan birine gidebilir.
hesabın var mı? giriş yap