• eğer peklik çekiyorsanız pekte işe yaramayacak durum. ismail yk dan bomba bomba yı dinleyerek daha iyi performans almak hatta mermer çatlakmak bile mümkündür
  • klasik müziğin etkisiyle bu aktivitenin adı sıçmak değil, kaka yapmaktır...
  • viyana hakkindaki ilk entrimin bu kadar boktan bir mevzuda olmasindan hicap duyarak takdim ederim:
    http://cache.virtualtourist.com/…l_music-vienna.jpg
  • mp3 e viyana senfoni orkestrası atarsın. yolda yürürkrn bokun gelir. müzikten değildir bu durum. öğle yemeğinde dandik döner yemekten kaynaklanır. yolda yürürken bokun gelmeye başlar. ne hikmetse yaylıla hızlandıkça adımların da hızlanır, şef çıldırtıkça göt kasın çıldırmaya başlar muhtemel en temiz tuvalate koşulur. alternatifler arasında hep alış veriş merkezleri olur. neyse o mukaddes yere varırsın. sonra krozete oturursun. şef hala çıldırıyordur. sen tuvalete oturduğun gibi yaylılar yavaşlamaya başlar. bir çırpıda sıçarsın. bu arada tiryakiysen ne yapar ne eder bir sigara da yakarsın. sıçma eyleminin sonuna yaklaşırken yine ne hikmetse piyano devreye girer. sen de göt kaslarında şef de rahatlar. sigradan da çok temiz bi nefes çekersin.
  • şirkette tuvalet başına 50 çalışan düştüğü için binanın ortak tuvalet alanını kullanmak daha mantıklıdır. bina hoparlörlerinden kesintisiz klasik müzik yayını yapılmaktadır çünkü beyaz yakalıların çalıştığı böyle nezih bir binada klasik müzik olmazsa olmazdır. ortak alanda sıçma eylemi yapılırken klasik müzik yardımıyla içiniz tertemiz olmaktadır.
  • (bkz: plaza insanı)
hesabın var mı? giriş yap