• silivri'de yer alan golf tesisleri ve aynı adlı beş yıldızlı otel
    http://www.klassis.com.tr/
  • vakti zamaninda istanbul'un en gozde kumar turizmi yapan mekanlarindan olan bu guzide tesis, ahmet hamoglu mucizesini anlamak icin sadece bir ipucu vermektedir. kumar turizminin sona ermesiyle saglikli ya$am, guzellik merkezi gibi konulara agirlik vermi$lerdir.
  • havuzunda kisacik dandik mi dandik kaydiragi bulunan otel.
  • binicilik takimi zamaninda turkiye'nin en iyisiyken kotu yonetim ile dibe coken, ancak golf sahalari ve guzellik merkezi ile hala zirveye oynayan mekan.
  • zamana uyup "her sey dahil" sistemini uygulamaya baslayan otel, umarim yiyeceklerinin ve servisinin mukemmele yakin kalitesini zedelemez. bunun disinda 1988de kurulmustur silivri'de, daha sonra ise klassis golf klubu kurulmustur yakin bir mekana. bunun yaninda cok yakininda ahmet hamoglu, maxi shopping center'i insa etmistir, yani uzun lafin kisasi silivri'yi ihya etmistir.
  • 5 yildizli oldugunu sanmiyorum cunku otelin kendisinde ya da dokumanlarinda tek bir yildiz resmi bile yok, hatta girisinde ismi bile yazmiyor, onunden gecip gecip kayboluyor ilk defa gelenler... yemekler vasat ve altinda. servis elemanlari genelde iyi niyetli ama genel olarak servis cok kotu. bacaklariniz kuvvetli degilse bu otelde kalmamalisiniz, cunku havuza, restoranlara, villaniza, spor merkezine vs. gitmek isterseniz bir ton merdiven inip cikmalisiniz, tek bir asansor var bunlar icin, ve de yukaridan asagiya inmek icin bir otel gorevlisinin gelip anahtar ile calistirmasi lazim, yukari cikmak icin ise peygamber sabri gerekiyor... acik bufe yemekten faydalanmak icin kalabalik yuzunden 20 dakika masa bosalmasini bekleyebilirsiniz. mustakil, villamsi odalar yaz disinda tam bir eziyet, yemek, havuz gibi seyler icin siki siki giyinip silivrinin sert ruzgari ve ayazi altinda epeyce bir mesafe katedip otele ulasmak zorundasiniz. arabanizi park edecek yer bulmak da dert, kapali otopark hep dolu oldugu icin kaldirimlari kullanmak gerekiyor.. odalarda bornoz, havlu terlik, cekecek gibi seyler bulunmadigindan rica minnet ile istemek gerekiyor. laptopiniz varsa uzuuuunca bir telefon ara kablosu goturmezseniz internete giremezsiniz. check-out kuyrugundayken (30-40 dakika surebiliyor) 4-5 kisinin kendilerine ait olmayan harcamalar eklendi diye hesaba itiraz ettigini gorursunuz, ilgili makbuzlar bulup getirilince de nedense hicbirinde otel musterisinin imzasi yoktur... televizyon kumandalarinda rakam tuslari olmadigindan zapping sonucunda 1. kanala donmek isterseniz gerisin geriye 30 kanali tek tek gecmek gerekiyor... otelde caniniz sikilirsa 50 kilometre katetmeden birsey yapmaniz mumkun degil, kiytirik alisveris merkezi maxiplaza disinda gidecek ya da gezecek bir yer yok. otelin tek iyi yani aralik ortasinda acik havuzda yuzebilmek, cunku sicak su pompaliyorlar.

    butun bunlara karsin gecelik konaklama ucreti turkiye'nin en kaliteli ve en luks oteli olan ritz-carlton'dan cok daha pahali.
  • inşa edilirken bahçesindeki güllerini suladığım otel.
    (bkz: çiş molası)
    (bkz: çiş mucizesi)
  • odalardaki tv yayini sinir tanimaz sekilde, bilmem kac kanal birden, ucretsiz hard-core yayin yapmaktadir.. hizmet midir? eziyet midir? yoksa bir mesaj mi? bilemedim..??
hesabın var mı? giriş yap