• arada göz attığım bir youtube kanalı. ama şöyle bir durum var, aynı sınıfta iki aracı karşılaştırırken biri çok basit piyasa malı bir lastikle kullanılırken diğeri 18"inç jant, spor süspansiyon ve premium lastiklerle kullanılıyor. biri bariz fren yaparken diğeri yapmıyor vs. yani çok da şey etmemek lazım.
  • hyundai tucson'un yol tutuşunun pek iyi olmadığını bize gösteren test platformu.

    https://www.youtube.com/watch?v=9zy8mjktndo

    araba resmen yoldan çıktı.

    tabi o ilk testte sürücü aracın tepkileri hakkında ön bilgisi yokmuş daha sonra alıştıktan sonra daha kararlı sonuçlar alabilmişler, ama genelde sanki araçta bir savrulma, bir kıçı başı toplayamama durumu gördüm. bu araçla virajlara hızlı girmeyeceksin ağa!

    not: test edilen araç 4x2.
  • araçlarda geyik ve slalom testleri yapan web sitesidir kendileri. geyik testi ve slalom testinde araç lastik ebatları, lastiğin markası, yumuşaklığı falan çok önemlidir. ama zaten kendileri testi yaparken üzerindeki lastik ile ilgili ve araç donanımını videoda veriyorlar.

    bazı arkadaşlar neden baz donanımları değil st-line gibi spor modelleri test ettikleri konusunda eleştirmişler ama büyük ihtimalle üreticilerin test için gönderdikleri modelleri test ettiklerinden ne gelirse onu teste sokuyorlar.

    bence gayet güzel testler oluyor, zaman zaman izliyorum gayet keyif verici ve açıklayıcı oluyor.
hesabın var mı? giriş yap