• olimpos'ta bir konaklama tesisi.

    uğur ve pelin adında bir çift işletiyor burayı, iki yıl önce şu an tarzan gibi oradan oraya koşan acayip sevimli oğulları doğduktan sonra antalya'da acentecilik (seyahat) yapmaktan vazgeçip burayı devralmışlar, çok da güzel bir hâle getirmişler. hamaklarla, çardaklarla dolu bir bahçeleri var. oda-kahvaltı hizmet sunuyorlar, öğle ve akşam yemeği için de çok güzel bir menüleri var. birçok şey ev yapımı ve acayip lezzetli. ve fiyatları çook çok uygun. ücretsiz bisiklet sağlıyorlar sahile inmek ve etrafı gezmek için. bunun dışında her konuda da ellerinden geldiğince yardım ediyorlar, mâkul, çözüm odaklı insanlar. bungalowlar tertemiz, klimalı. alternatif olarak kışın da konaklanabilecek birkaç odalı iki katlı bir ev var, kendilerinin de kaldığı. toplamda 16 kişi filan kalabilir tahminim, curcuna yok, güvende hissediyorsunuz. mahremiyet hissi de gayet yeterli.

    olimpos'un adı meşhur, artık işi çakallığa vurmuş bungalowlarından bir km kadar yukarıda, bisikletle tarihi alana ve denize inmek 5-10 dakika sürüyor. yakınında birçok market var.

    artık adı eskimiş, fiyatı fahiş, yamyam işletmelerdense çok güzel bir alternatif olmuş olimpos'ta. booking'in kapanmasıyla böyle küçük işletmelerin iş yapması daha da zorlaştığından ve geçtiğimiz haftaki olimpos seyahatimiz kendilerinin sayesinde çok keyifli geçtiğinden buraya yazıp gönüllü reklâmlarını yapmak istedim.

    bir de, resmen eşimle istediğimiz hayatı yaşıyorlar orada. onların zamanında yaptığı işi yapıyor olmak da bana hayatın cilvesi herhalde... umarım günün birinde başarırız hastalıklı şehirden göçmeyi.
  • şu anda konakladığımız yer, kopeğimizle geldik, evcil hayvan dostu olduklarını da söyleyelim,kendi kopekleri de var labrador, ismi de bab.temiz, güzel bir yer,uğur bey müsterilerine karsı ilgili, genel olarak memnun kaldık.
hesabın var mı? giriş yap