• 100 adedi 1 adet naira'ya eşit olan nijerya küçük para birimi.
  • nijeryalı hoboların tamah ettiği değersiz para...
  • (bkz: kobo ereader)
  • çok sevdiğim bir dostumun, bana doğum günü hediyesi olarak gelmiştir. sağ olsun...
    kullanışlı, ince, hafif, şirin mi şirin bir e-kitap okuyucusudur.
    e-kitap okuyucusu almak isteyen ama hangisini alacağına karar veremeyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.
    en güzel özelliği ise içerisinde sözlük barındırıyor olması, başka e-kitap okuyucularda da var mıdır, nasıldır bilemem ama kobo'dan çok memnunum. ingilizce kitap okurken bilmediğiniz kelimelere tıklayarak hemen anlamını öğreniyorsunuz, bazen örnek cümlelerle gösteriyor.
    her ne kadar benim için elime kitap alıp onun kokusunu koklayarak, sayfalarına notlar alıp, cümlelerin altını çizerek okumak kadar zevkli olmasa da işe yaradığını söylemeliyim. özellikle seyahate çıkacaksanız sizi bir sürü yükten kurtarıyor bu (bkz: e-kitap)lar. zira bavulum + kitap çantam şeklinde çıkmaktan kurtardı beni.
    maddi olanaklarınız kısıtlıysa kitaba daha az para harcıyorsunuz ayrıca, bu da iyi bir neden.
  • e-kitapçı firma. çok başarılı e-kitap okuyucuları da üretir. amazon/kindle rakibidir. rekabet iyidir.
  • bendeki aura versiyonu 10 sayfada bir kitleniyordu. 5 dakikada bir reset atmaktan iflahim gevredi. kiz arkadasimin hediyesi olmasa simdiye 10 kere duvarda parcalardim ama sevgi ile yaklastim, nazikce dokundum ekranina hep. bugün de durdugu yerde ekrani bozulmus, uyurkenki kitap kapagi duruyor. ya benim sansima hatali üretilen bir model gelmis ya da hakkaten cok sikko e-book reader lar yapiyorlar.

    edit: kullanici hatasi diye tamir etmediler cope gitti. hayatimda elektronik konusunda cok sansli ve dikkatli biri olarak yedigim ikinci kaziktir kobo. ilki tabi ki hp. gerci onlar bile kanser etmelerine ragmen her defasinda bir kac üst modeli ile degistirdiler. kobo da kanser oldugumla kaldim.
  • gördüğüm en pahalı e-book satış sitesi. çok nadir kitaplar bulunabiliyor ama yükte hafif pahada ağır kalıyor...
  • ürün kalitesi acaip kötüdür. müşteri servisi sizi başından savmak için elinden geleni yapar, ürünü kullandığınız sürece sorun yok ama bir kez bozuldu mu muhtemelen hiçbir şekilde yardım alamazsınız. eğer henüz almadıysanız sakın almayın. yine de ikna olmadıysanız şuraya bir bakın.
  • d&r'da satılmaya başlanacakmış.
  • d&r ile ortaklık kurarak türkiye pazarına giriş yapmıştır.

    http://img1.dr.com.tr/…6/20160418-1/20160418-1.html
hesabın var mı? giriş yap