• tv2000 adli kanalda yayinlanan bir eglence programi.

    oncelikle bilmeyenler icin link verelim:

    http://www.tv2000.com.tr/yapim/ayrinti/185/

    aksamlari kanallari dolasirken bazen denk geliyorum. denk geldigim zaman da es gecmem bir sure izlerim. izledikce derin dusuncelere gark eder beni. ulkedeki televizyon yapimlarinin durumunu, insanlara sunulan "aha da bunu izleyeceksiniz, bu kulturle yogurulacaksiniz ve bu kulturu damarlariniza asilayacagiz, bunlardan biri olacaksiniz" mantiginin en uc orneklerinden birisi. "istemeyen izlemez kardesim" diye dusunup kanali degistiriyorsun ama "diger kanallarda yayinlananlar sanki cok mu farkli?" sorusunun cevabini vermek cok zor degil. aynisinin biraz daha eli yuzu duzgun olani. verdigi mesaj yine ayni. insan ister istemez akli fikri sigarada ya da cukte olan denetim mekanizmasinin * varligini sorguluyor.
  • türkiye televizyonlarının genel halini gösteren şov programıdır. kobra lakaplı bir şahsiyet var ve 4 saat boyunca göbek atıyor. hani hakkında fazla bir şey yazılamıyor. bize gelişi bu.

    not: istemeyen izlemez kardeşim mottosuyla gelin bana lütfen.
  • oyhh, bilincim açıldı gece gece. beyin ameliyatı oldu resmen. youtube'da nokta atışı dakika atlamalarımla genel olarak izledim programı. sonunda düşündüğüm tek şey, o küçücük stüdyoda ter kokusunun nasıl hakim olabileceği oldu. tipler arasında uyum yok yemin ediyorum.

    ufkum, memleketim, devletim, toprağım...
  • dün kardeşimle enteresan kanallar diyarında kaybolmuşken bu programa denk geldik. yemin ediyorum, darren aronofsky'nin requiem for a dream'de kullandığı; kült uyuşturucu sekansı, david lynch filmleri, andy warhol'un deneysel uzun metrajları filan halt etmiş...

    arkadaki mütemadi, berbat org sesi, her şarkıda oynamak zorunda olan üç kızcağız (biri oflayıp-pufluyordu), berbat ötesi şarkılarını playback olarak icra eden çok acayip konuklar, kendisinden başka kimseyi konuşturmayan, programın sunucusu kobra murat, çok fena iç karartıcı dekor, yarısından fazlası iğrenç zemini gösteren rezalet bir kadraj, süre ilerledikçe surat asan konuklar, tek eğlenenin kobra murat olması, "daha ne kadar kötüleşebilir?!" deyip kanalı değiştirememeniz, "600 milyon kişi izlemiş bizi biliyor musun? zaten türkiye 75 milyon, ben diyorum uganda'da bile izliyorlar bizi" şeklinde süper bir mantık kuran kobra, org sesi, org sesi, org sesi, berbat org sesi...

    kara mizahla çin işkencesi arasındaki ince çizgide göbek atan kobra'nın göbeğine yapılan zoom...
  • programin sunucusuna okanda denk gelmistim, sonra da ekside meshur donence mix videosunu gordum.gercekten kafalar guzel programda, ama esas su adamlar bile mutluyken boylesine ben niye bu kadar mutsuzum bir turlu anlayamadim.
  • en kral terapinin yapamayacağını yapan program. bunun bir tık altı çarkıfelek.
hesabın var mı? giriş yap