• coca cola'nın kazanılan hediyeyi vermek için deveye hendek atlattırdığı kampanya.

    son 1 aydır aşağı yukarı girdiğim 20 adet kapak kodları sonucunda 300 tl'lik galatasaray forması kazanmıştım. bugün kargocu elemanı kapıda gördüğüm zaman formanın geldiğini düşündüm fakat eleman elime taahhütlü bir zarf tutuşturup gitti.
    formayı vermek için ise önce asıl talihlinin ben olduğumu nüfus cüzdanımın fotokopisi ile birlikte kendilerine fakslamamı sonra da yolladıkları zarfın içinden çıkan teslim tesellüm belgesini doldurup şifresini girdiğim kapağı ki hangi kapak olduğunu bilmiyorum (kapakları çöpe atmıştım zaten.) bir şekilde taraflarına ulaştırmak zorunda olduğumu yazmışlar. teslim tesellüm belgesinde yazanlar ise ayrı garip. formanın hem teslim edileceği, hem de zaten teslim aldığıma dair kabul ettiğim yazıyor.
    ulan amına koyim, hem bana formayı kazandınız diye mektup yazıyorsunuz hem de sen olduğunu kanıtlaman için nüfus cüzdanı fotokopini bize fakslaman gerek yazıyorsunuz, hadi anladık bu onay için, kapağı ne diye istiyorsunuz? "kardeş sen bu hediyeyi kazandın ama biz sana bu formayı vermek istemiyoruz." deseniz kafi idi.
    sikmişim formasını da kapağını da sanki coca cola şirketinin yüzde bilmem kaç hissesini bana devrediyor herifler. teslim tesellüm belgesi ne amk.

    samimi olarak söylüyorum sırf şu iş için israf edilen mektup ve iki sayfa yazının yazıldığı kağıda üzüldüm. yıl olmuş 2016 hala bu tür angaryalar kağıt üzerinden dönüyor.
hesabın var mı? giriş yap