• şehirlerarası yolculuk sırasında bazı firmaların 30 dk. mola amaçlı olarak durduğu, anons sırasında ağrızaya bağlayan bayanın " ankara istikametinden gelip, ankara istikametine devam etemekte olan sayın xxx turizm yolcuları; mola süreniz dolmuştur, araçtaki yerlerinizi almanız önemle rica olunur." anonsunu 4 kere peş peşe yaparak alt katta alışveriş yaparken mavi ekran* yemenizi sağlayan tesis.
  • 4 otobüslük bir grupla geçerken verdiğimiz turda toplu yemek ve toplu fatura ve buna karşılık belirli bir iskonto talebimize "olur" deyip,yaptığım 9 milyon tutan harcamayı millete göstermeden 13 milyon yazmaya çalışan cin kasiyerini farketmem sonucu herkesin hesabına 3-5 milyon geçirdiklerini,dolayısıyla aslında yapmadıkları bir iskontoyu yapıyormuş gibi görünmeye çalışacaklarını gördüğümüz tam anlamıyla "kazıkçı" bir mola tesisidir.

    şiddetle uzak durulması gerekir.
  • alt katındaki alışveriş mekanlarının yolcuları ayakta düdükledikleri tesis. merketten bir kutu kolayı sorup 2 milyon cevabını aldığınızda oha diyesinizin dışavurulmaması için çaba harcamanız gerekiyor.
  • tost ve çay satılan yerde 2 tane resim vardırki her seferinde uyku sersemi olmama rağmen kendi kendime gülmemi sağlar*.
  • izmir ankara yolu arasında sanki route 66 daymiscasina fantastik duran bir dinlenme tesisidir. nilufer turizm'in saygin yolculari oldugumuz icin genelde izmir ankara arasindaki duraklamalarda kendisine ugranilir..

    fakaaat kah dükkanin içindeki "1982 yilindan kaldim" diye bagiran "reklam panolari".. lan üşendim devamini yazmaya.

    cumhuriyet sucuklarini ekmek arasina koyarak satar.. uykulu uykulu yedigimiz icin güzel geliyor olabilir.
  • tesislerin az ötesinde, dikkatli bakılırsa "kangal sucuk" heykelleri olduğu göze çarpar. teyzenin biri gözleme ve yanında ayran satar.
  • herbir garsonun şirket hissesinin %70 ine sahip olduğunu düşündüğüm işletmedir. bu ne özgüven, bu ne enseye şaplak göte parmak.
  • müşterilerinin alt kattaki paralı tuvaleti kullanmaları için sadece lavabolardan oluşan bir bölüm yapmış tesisdir. böylece aşağıdaki gibi bir diyoloğun oluşmasına sebebiyet vermişlerdir.

    - afedersiniz lavabo nerede acaba ? (bkz: tuvalete gidiyorum yerine lavaboya gidiyorum demek)
    - şu tarafta beyfendi. yanlız sadece lavabo var.
    - ???!%&&
    - (tebessüm)
    - peki tuvalet nerde ?
    - (pişmiş tebessüm) alt katta beyfendi
  • iç anadolu - ege hattının yarısının uğrak yeridir, bayram seyranlarda tıklım tıklım kalabalıktır. ara ara yıllardır görmediğiniz kimselere denk gelebilirsiniz.

    bölgedeki benzerleri için:

    (bkz: adalya dinlenme tesisleri)

    (bkz: kaptan dinlenme tesisleri)
  • kolaylı'nın katmerli fiyatını sindiremiyorsanız kolaylıkla çaprazdaki özdilek mağazasına gidebilirsiniz. ben yaptım bunu.
    burada 30 dk verilen mola afyon türkiye sınırları içerisinde olduğuna göre asgari 35 dakika olacaktır merak etmeyin, bana güvenin, iyi yolculuklar...

    (bkz: dinlenme tesisinde otobüsü kaçırmak)
hesabın var mı? giriş yap