• insanlık hakkında ümitlendiriyor bu tarz çalışmalar yapan insanlar.
  • insanı hayata bağlar. bakımıyla ilgilenen yürekli adamın hayatı boyunca, mutsuz anlarında bile cepten yiyeceği bir mutluluk kaynağı.
  • bir yanda o kolları kırmaktan zerre imtina etmeyen ilkel yaratıklar. bir yanda işi gücü bırakıp el kadar hayvanı elleriyle günlerce besleyecek kadar sevgi dolu insanlar.

    sizin hangisinin tarafında olduğunuzun şu an bir önemi yok. kendinizi bu adama saygı duyarak ve bu adamı överek avutmayın. çocuğunuzun kimin tarafında olacağı önemli! ve herbirimizin bu dünyadaki en önemli ödevlerinden birisi bu. bu ödevi yapmadan gitmeyin..
  • kıtır kıtır ceviz yiyen sevimli şey. sıcacık bir videoda geçen yaşam mücadelesi.
  • harika insanları görmek ne kadar güzel bir şey ,ne tatlı kızım diyor öyle . teşekkür ederim kalbi güzel insan.
  • yıllar önce bir sincap tarafından ısırıldım, evcil değildi hart diye ısırdı, video sahibinin bir sincabı var, arada videolarını izliyorum. genel olarak hayvanlara karşı çok düşünceli insan.
    çok şanslı sincap, yakın zamanda doğal hayata bırakmak için alabilirler, tabi kimse doğal hayatta kapanın ne işi var diye sormaz. doğal mı doğal, sal gitsin.
  • ne kadar garip bir durum. bir tarafta doğadan kopartılıp, kafeslere tıkılıp yaralanmasına hatta ölmesine sebep olan lanet olası insanlar,
    öbür tarafta ise yaralanmış bir halde alınıp, tedavi edilip, ölmesin diye gerekli mücadeleyi verip tekrar doğaya salınması için çaba veren güzel insanlar...
    en kısa sürede iyileşip ait olduğu yere, yani doğaya kavuşması dileklerimizle. geçmiş olsun.
  • çocukken köyde görürdüm yeminle heyecandan elim ayağım birbirine girerdi. ağaçtan ağaca koşmaları ellerinde tutukları meşe palamutunu ağızlarına tıkıştırmaları çok şirin yaratıklar. birde nefes alış verişlerinde ki o heyecan resme hayat dolu hayvanlar bu sincaplar.

    ama gel gör ki gittiği her yere ölüm ve yıkım getiren ruhu bet, nefesi kokuşmuş insan adında ki mahlukat bunlara bile musallat olmuş .

    kapan kurup ufacık sincapları yakalamak nasıl bir caniliktir lan.

    zaten iki nefeslik canları var eline alsan heyecandan ölecek hayvanlar ulan bunlar.

    gece gece neden sinirlendiriyorsunuz beni.

    son sözümde o ufacık canlıya kol kanat geren meleğe kardeş sen insan olamazsın resmen meleksin. allah senden razı olsun
  • ne duzgun insanlar var dedirten videoya sahip sincap.
  • ızlerken içim eridi. şu tatlı canlının yaşamasına yardım eden kişiyi tebrik ediyorum.
    ınsanlara olan inancımı az da olsa artırıyorlar. keşke herkes sizin gibi olsa
hesabın var mı? giriş yap