• -ya salak mısın sen?
    -aşkım vallahi elimden kaydın
    -ne demek elimden kaydın ya hasta
    -bak iyilik edelim dedik kötü olduk iyi mi?
    -resmen başım ağrıyor
    -migrenin mi?
    -yok salaklığın
    -hadi, başa döndük yine...

    allahım canımı al da kurtulayım. sakarlık dediğin ne noktalara kadar ilerleyebiliyor şaşırıyorum bazen. koltukta uyuyakalmış sevgiliyi, romantizm, aşk adamlığı adına; sarsmadan, bomba imha ekibi amiri gibi kavrayıp; odaya, tertemiz yatağımıza taşıyayım, yatağa koyunca uyanır, uyanınca da bu ilgi karşısında duygusallaşıp kesin beni arzular diyerek çıklan yolda sevgiliyi yatak odası ile salon arasındaki o daracık koridorda elinden kaçırmak da neyin nesi? hayır kız düştükten sonra üstüne basmayayım diye sıçrarken kızın koluna takılmak, darbenin ve kolunu ezmenin acısıyla bir anda uyanan nazlı yarin seni zeybek oynar bir halde görmesi nasıl izah edilir.

    neden aşkım hadi yatağa geçelim, uyuyorsun bak demek varken 60 kiloluk sevgiliyi kucaklayıp odaya taşıyabileceğini düşünmek ve sonuç odaklı hareket ederken asıl mevzuyu elden kaçırmak da neyin nesi? dünya üzerinde, komik videoları saymazsak kaç kişi vardır böyle yapan? biz kaç kişiyiz sevdiceği odaya taşırken yere düşürüp üzerinden geçen?

    -bak aşkım vallahi kazaydı
    -gülüyordun ama
    -ya ne gülmesi seni ezmeyeyim derken
    -bi de ezseydin
    -olur mu hiç, yere düşen sahibini at bile çiğnemez
    -salaksın yemin ediyorum
    -kolun iyi mi?
    -acıyor
    -bastım ya ondandır
    -aa sahi mi? embesil
  • kötü bitmiş iyiniyetli bir çabanın eseridir.. ama kuş kadar sevgili düşürülmese bile bazı durumlarda aynı sonuç alınabilir.. ne bileyim, gücün tükendiği noktadır misal yatak odası kapısı.. tam oradan içeri sokarken kapı genişliğini iyi hesaplamak gerekiyor..
  • çok iyi bir niyetle başlanmış ertesi sabah uyanınca canım uyandırmaya kıyamadım taşıdım seni yatağa gibi güzel sözlerle ballandırılabilecek bir olayın talihsiz bir şekilde sonlanmasıdır. ikilinin arasındaki ilişkiye göre alttan da alınabilir veya çok ters de tepebilir.

    ama nedense benim aklıma kızın adamı taşımaya çalışması olayı geldi. adam kucaktayken uyanırsa zaten şaşkınlıktan kendi yere düşer..
  • hani iyi niyetle başladığın bir şeyi bok edince bi' göt ağrısı hissedersin ya bunda da o durum var işte. mesela güzel ve çekici bulduğun hatunla çarpışırsın, elindekiler filan yere düşer. sen de onunla beraber yerdekileri toplamak için eğilince bir anda kafalar tok diye tokuşur ya, harbi bu da onun gibi çok dandik bi' durum.

    - ne yapıyon sen ya hayvan mısın?!
    + şey, taşırken elimden kaydın da, öyle şey oldu.
    - sana ne be! ben kalkıp yatamaz mıydım?!
    + haklısın, o zaman kalk yerine yat. kalk kalk.
  • iki eliyle bi sapı doğrultamayan kişi hareketidir. dengezisliktir. dikkatsizliktir.

    densizliktir!

    öküzler!

    (bkz: koltukta uyuyakalan sevgiliyi yatağa taşımak)
  • uyanmaz ya da yarı uyanırsa yere yastık atıp yanına kıvrılarak toparlanabilecek durumdur.
  • kızın veya çocuğun o anki surat ifadeleri gözümün önüne gelince beni fena güldürmüş olay.
  • bitmek üzere olan ilişkinin sinyali. çanlar kimin için çalıyor? tabi ki senin için armut kafalı.
hesabın var mı? giriş yap