• entry almayaydi iyiydi.
  • sonsuza yakınsayan matruşka koleksiyoncusu. o son bebeğe kadar gitmeyi gözüm yemedi.

    saygılar.
  • (bkz: #32604533)

    kendince garip şeyler deneyen yazar.
  • işsiz ya da asosyal bir yazardır.
  • yapmaya çalıştığı şeyi hala daha anlayamayan yazarların olduğunu görünce üzülen yazar.

    bu ney lan üçüncü şahsın ağzından kendini tanımlama falan!

    olay şu benim meraklı ama bir o kadar da tembel sevdiceklerim;

    sizlerden yani; 8284lerden bir matruşka yapmaya çalışıyorum, sizlerin nekaa güzel varlıklar olduğunuzu, sözlükte bir kıymetinizin olduğunu ve sizleri ileriki nesillerin de hatırlaması için şuan hatrı sayılır bir çaba veriyorum.

    sizleri buluyorum, bulamadığım zamanlarda a d s z p adlı yazar arkadaşımdan yardım alıyorum, zira o da sizleri en az benim kadar seven bir yazar!

    şimdilik pek fazla saklanamıyorsunuz, eğer anket olan başlıklardan uzak durup, gereksiz yere troll beslemezseniz, işim zorlaşacak fakat heyecanınız ve ssg'nin iflah olmaz bir duygusal olması sonucu sözlüğe aniden kayıt oluşunuzun vermiş olduğu gazla sağlam yardırdığınız için, işim şimdilik kolay. :)

    --- spoiler ---

    ha sen ne boksun?
    sen ne işe yarıyorsun sözlükte?
    cins misin?
    daha nasıl entry girileceğini bile bilmiyorsun!
    ayrıca asosyalsin

    --- spoiler ---

    gibi eleştirilerinizi çok haklı buluyorum, amacımı yukarıda belirttim, aslında sizleri fişlemek falan değil niyetim.
    durun ya, aslında niyetim yukarıda anlatıklarım falan da değil biliyor musunuz?

    amacım tamamen şu; sözlüğün birbirinden değerli erkekleri yani kardaşlarımın tek tek, "hanginiz dişi, hanginiz erkek" diyerekten entrylerinizi incik cincik edip, bir de sapın birine denk gelmesin diye yol göstermek.
    evet itiraf ediyorum, her şeyi kardaşlarım için yaptım!

    evet kişi kendinden bilir işi doğru düşündün bay ayar makinası! ama ben sana bu fırsatı tanımayacağım, itiraf ediyorum, ssg ne kadar iflah olmaz bir duygusal ise, ben de bir o kadar abazan bir yazarım ve herkesi kendim gibi görüyorum. oyhşş. yeni sekmede bir 8284 yakaladım bu arada. durun onu da zincirimin halkalarına ekleyeyim. umarım yanlış bir gammaz sonucu biri matruşkaları birbirinin içine hapsetmez.

    (bkz: eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak)

    bu kadar da uzlaşmacı, çözüme giden yolda düşmanlarımı bile ayıktıracak derecede de insan evladıyım.
    bu arada benim yerim burası değil, takılmak eğlenceli ama bir süreliğine can sıkmak için geldim. evet ben de 8 martta geldim buraya ama geçen sene ssg şimdiki kadar duygusal değildi, bileğimizin hakkı, taşşağımızın ağırlığıyla geldik, yanık külotlu çorap kokusuyla değil. uff. :)

    bu arada 8284-84=8200 daha bi sürü bulunması gereken meme var, nereden baksan 16500 civarı. bu kıyağımı unutmayın develer diyorum, hepinizi gıdınızdan öpüyorum.

    (bkz: çok çalışmam gerek anne çok)
  • uludag sozlukte genis lobisi olan adam. cete gibi bir seydi yamulmuyorsam. burada aynisina izin verilecegini saniyorsa yamuluyordur. sol freym komunistimam tayfasindan gecilmiyordu amk.
  • (bkz: yav hee he)
  • neyin peşinde olduğunu anlamadığım yazar. kim azmettiriyor kardeş seni? içeri alırlar sonunda. kapılara işaret koyma böyle. hadi git arkadaşlarla topunu oyna şimdi.
  • #32601259 zırvalarken dikkat etmesi gereken yazar.
  • çözebildiğim kadarıyla herkesin nickaltını birbirine bağlayıp zincir yaratmaya çalışmaktadır.
hesabın var mı? giriş yap