• bugun fragman'ini gosterdiler.. yonetmen sinan cetin, oynayanlar: kadir inanir, okan bayulgen, mujde ar, mfo'nun ozkan'i falan filan.. epey ses getirecege benzer, tiyatro havasinda bir film..
  • 3 dakikalık fragmanında baıra çaıra güldüüm film..okan bayülgen,kadir inanır,müjde ar,özkan uğur oynuo baya fantastic bi komedi fragmanı bile orjinaldi...okan bayülgenin kendini trafiğin ortasına atıp "what is the matrix ulaaan!!!" die baırışı bilimum geyiklere malzeme olcak gibi...
  • eylenceli bir filme benziyor fragmanından... "veresim geldi. saolun vermiş kadar oldunuz" geyikleri komik özellikle... özkan uğur'un şarkı söylerken kendini kaptırması da akılda kalanlardan, film nasıl bilemem ama fragmanı güzel olmuş...
  • arkadaşlar böyle bir afiş bize yapılır mı? hele taksim meydanı'nın göbeğine yapılır mı?... komiklik komiklik de nereye kadar komiklik. komik değil çirkin işte! hani kötülükten kiç olmuş diyeceksiniz o bile değil, çirkin.
  • senaryo mesut ceylan...
  • nacizane fikrimce gayet güzel bir film, şahsen ben "çok iyi film mutlaka gör" veya "aman sakın gitmeyin bu film çok boktan" nidalarını asla kaale almadığımdan ötürü sizin de eğer birazcık merakınız varsa kendi kendinize gidermenizi tavsiye ederim, ben gittim ve beğendim, başkası gidip beğenmeyebilir...
  • eğlencelik film. sinan çetin ve duygu sömürüsü olmasa daha iyi olurdu belki. gerçekçi olmak gibi bir iddiası olmadan güldürebiliyor.
  • süper/ ultra-radikal film. bu kadar populist çizgide(pazarlama, advertising, kadir inanır babalamaları; açısından) bu kadar sınnırları zorlayan bi film olması bi çok insana fake atıp sanki hakkaten duygu sömürüsü falan tasarlanmış düşüncesi uyandırmıştır, ama bence deli bozuk bi yönetmenin şu olsun şu ossun burdan şunnar yarsın die doğaçlamalarıyla oluşmuş bence bağımsız ve az seyirciye hitap edesi bi film olmuş ama tabi türkiyede büle olmadı oyuncuların popülerliğiyle çatışırdı zati öle olsa. bide oyunculardaki amatör ruh süper tat katmış bence (pelin batu, tinerci(prens), selahattin duman(ceylan), cüceler.....)
    bence kesinlikle görülesi ve baştan sona gülünesi ohhaa be denesi bi film olmuş.
    okan bayülgeni tekrar süper oyunculuğla görmekte güsel bişi.
  • bide ilginç bişi oldu ben filmi serederken. filmi bursadaki galasında serettim yaşlı bi teyze filmin bi sahnesinde tutamadı kendini filmin akışına kaptırıp oyunculardan birine "hay salak şey tut be çenneni" die baırdı, bi alkış kıyamet koptu sinemada, sinan çetin falan ayağa kalktı..
hesabın var mı? giriş yap