• yıllardır beraber konsere gitmek için kime teklif etse reddedilen ve bunun nedenini bir türlü anlamamış kişi olarak burama kadar (bkz: alt çene) geldiği için bu başlığı açtım. kimse sorsam "projeyi yetiştirmeye çalışıyorum", "sonraki gün erken kalkmam gerekiyor", "kim ki o tanımıyorum", "o akşam memleketten misafir geliyor", "şu sıralar çulsuzum" gibi bahaneler söylüyorlar. doğru olup olmadığını anlamadığım için bir şey de diyemiyorum. eyvallah kaslı ve zengin biri değilim, eyvallah arabam yok ve üstüm başım paspal, evet yıllardır masa başında çalışmaktan hafif kamburluyum ve sıkışık dönemlerde çok zayıflıyorum, evet genelin dinlediği "bim"vari müzikleri değil kaliteli ve yön veren kişileri dinlemeyi tercih ediyorum. ama kesinlikle hangi yemek hangi esnaf lokantasında yenir, o müzik en keyifli nerede dinlenir, neyin uzmanı nerededir gibi şeyleri bilen, ankara'daki sanat galerinin çoğunu tanıyan ve tanınan biriyim ve yalnız başıma takılmaktan, bir mekana girerken 25 yaşında bir erkek olarak "acaba almasak mı" bakışlarına maruz kalmaktan usandım.
  • müzik zevkime uyan kimseyi tanımadığımı bu yaz farkettikten sonra bana çok lazım olan veritabanı.
  • bunca yaptığı iyilikten sonra, varsa gitmek isteyen bi haluk levent konserine giderim.

    not: cinsiyet farketmez. haluk levent dinleyen insanla her türlü sohbet çevrilir.

    edit not: konsere verdiğin para bi şekilde “ahbap”larla iyi bi yerlere gidiyo. bu da motive eder.
  • bende volkan konak konserine gitmek istiyorum ama oraya iki sap veya yanlız gitmeyi iyi bulamadığım için gitmiyorrum. ama başka arkadaşlar başka sanatçılara beraber giderse bu başlık epey yararlı olur.
  • aaa varmış bunun başlığı.

    (bkz: bira içecek arkadaş veri tabanı)
    (bkz: kahve içmelik arkadaş veri tabanı)
    neden şu ikisi kadar ilgi görmediğini anlayamadığım başlık.
  • özellikle rafine müzik türlerine ilgi duyanların aktif tutmasının faydalı olacağı başlık.

    mesela önümüzdeki ay crr'de jordi savall, kudsi erguner konserleri ve musiki meşki var. çevremdeki hiçbir arkadaşımı ilgilerinin olmadığı bir dinletiye sürüklememek için maalesef hepsine tek kişi gidiyorum.

    zor bir ihtimal ama yine de ekşi gazete'ye ilan bırakayım dedim.
    klasik türk müziği, dünya müzikleri, enstrumantâl çalışmaları takip eden ve benim gibi bu konserlere istanbul'da yalnız gitmek zorunda kalan hemcinsim hanımefendilerin cevabını posta kutuma beklerim.
  • bugünkü bilkent senfoni orkestrası film müzikleri konserine gitme isteğim var eski bir bilkentli olarak. eşlik etmek isteyen olursa, 40’ın çok da üzeri olmasa iyi olur şeklinde cinsiyet fark etmeksizin haber verebilir. henüz benim de kesin değil ama etkinliği gözüme kestirdim, gün içinde bakacağım.
  • bu akşam ankara'da sıla konseri varmış. gidecek olan arkadaşlar varsa takılabilirim size, her türlü ortama uyarım.
  • benimle emir can iğrek konserine gelmek isteyen kadın var mı? kapıdan beraber giricez, sonra kafaya göre.

    ankara if armada. içmezsem çıkışta evinize de bırakabilirim.
  • hangi konsere? artık çay bahçesinde yapılan konserlere mi?
hesabın var mı? giriş yap