• emlak satışı ve kiralanması için gezilen internet sitelerinde emlakçıların emlak konumunu sisteme çok alakasız bir yeri girdikten sonra açıklamaya yazdıkları cümle.

    çünkü biz orada ev ararken konum hiç önemli değil zaten amk. ilanların çoğunda konum temsili. lan amk yerinde bir evin konumunu bile doğru seçemiyorsan zaten ev pazarlama. eğer bilerek alakasız bir yeri yazıyorsan listelemelerde çıksın diye; o zaman da allah belanı versin.

    bu ülkede neden dürüst insan yok allah aşkına?

    bunu yapan emlakçı %90 şerefsiz, kaypak, işgüzar ve hatta belki de dolandırıcıdır.

    konum temsili.
  • emlak sitelerindeki muhtemel dolandırıcı ilanların ortak özelliği olarak ilan açıklamasında geçen cümledir
  • aranan ilanı direkt olarak eleme sebebi. bunu yazan kekolardan uzak durmak gerekir.
  • bugün de ben keko olduğumu öğrendim . karantina günlerimde içselleştirecek yeni bir konu verdiğin için teşekkür ederim . kekolar nedir? kekolar kimdir ? antalya kekova adası’ndan gelmediklerini hepimiz biliyoruz . konumu doğru vermeyi herkes ister ama ne yazık ki herkes senin ve benim gibi dürüst olmadığı için insanlara başka seçenek bırakmıyorlar. bazı diğer emlakçılar ve ev arayan dostlarımız konumu doğru işaretlediğin zaman bunu ağacın dalından meyve almak gibi görüp direkt adrese doğru yola çıkarak kendi işimi kendim görürüm düşüncesiyle evi görmeye gittiği için bu arkadaşların kendilerini yormaması adına böyle bir şey yapılıyor yani konunun sizinle bir ilgisi yok eğer beğendiğiniz bir ev varsa güncelse mutlaka telefon açın derim :) ... evet yeni nesil bir emlakçıyım .
  • yok yer öğreniliyormuş da emlakçı yerine doğrudan eve gidiliyormuş da emlakçı kardeşlerin işleri aksıyormuş.
    sen vergiden kaçmak için mal sahibiyle sözleşme imzalama sonra millet komisyonsuz ev arayınca suçlu olsun öyle mi, diye sormama neden olan emlakçı ibaresi.
    götoş, vergiden kaçmak için sözleşme imzalamaz ama iş komisyonda pazarlığa gelince; ama bizim kanuni hakkımız, onu almak zorundayız o yüzden indirim yapamayız diye insanları kandır.
    işinize gelince kanun nizam götünüz tutuşunca hadi bey amcam.
    .iktirin lan ordan. bir de bu yavşaklar dürüstlükten bahsetmez mi?
    tırım tırım ev ararsın, kendine göre bir ev bulursun ama o da ne? camında bilmem ne emlakçı yazar.
    sırf bu tabela asılı diye seve seve bir aylık kirayı vermek gerekir. ev gezdirmek yok, evin özelliklerini bilmek yok ama paraya gelince kiracının veya talibin götünden kan alırlar.
  • kurumsal firmalarla çalışıp fatura isteyin haklarınızı bilmiyorsanız aslanın ceylanı avlaması suç değil sonuçta bu bir ticaret . mesleğini kötüye kullanan herkes kırmızı ışıkta geçen polis ,vergi ödemeyen psikolog, 5tl ye ürünü alıp 50 tl ye satan esnaf , para kazanıcam diye başka ilaç yazan doktor , kendi dükkanını soyan işletmeci...v.b. bunlar hayatın içinde olan şeyler emlak için genelleme yapmak olmaz işini iyi yapan birini bulamadığınız sürece sizin için arabanızı tamir ettirmek, iyi bir dişçi , iyi bir avukat , iyi bir danışman... her işte kötü tecrübeler yaşamaya devam edersiniz . elinizi iki kere sobaya değdirmenin size bir faydası olmaz.
  • dükkana geleceeeeeennn...
    sözleşme yapacaaaazzzzzzzz...
    my precioussss
  • orospu çocukluğunun sahibinden.com'da vücut bulmuş halidir. ulan götoş. ben neden muhite göre bakıyorum o zaman?
  • emlakçıların farklı bir dolandırma tekniğinden başka bir şey değil.
hesabın var mı? giriş yap