*

  • seçimlerden sonra sonumuz hayır olsun. kısa vadede piyasayı canlandırıp göz boyamak için o kadar saçma kararlar alınıyor ki. siz de buram buram ekonomik kriz kokusu alıyor musunuz ?
  • maliyeti 100 bin lirayı geçmeyecek daireleri 800 bin liraya satmaya çalışan, özellikle kdv den kaçmak için gyo kurup, insanları sömüren, iktidar yalakası şerefsizlerin darda olduğunu gösteren haber. temel döngüde yine hatalı biziz, kira fiyatlarına boyun eğen, atıp 90 metrekare daire alacağım diye 20 yılını çöpe atan ve kendini "yatırım yatırım ileride değerlenir" diye telkin edenler biziz. kusura bakmayın, o 20 yılı hiçbir şey amorti etmez arkadaşlar, yaşamaktan, insan olmaktan feragat ediyoruz. tuzu kuru zengin arkadaşlar anlamaz. kiracı, ucu ucuna geçinen, hayat denilince aklına savaş gelen vatandaşa da selam olsun. ne sikildik be...
  • mağazaların önce zam yapıp sonra indirim yapmasına benziyor. 1+0 daireye? 1 milyon tl isteyenler ve bu paraları verenler birbirini yesin. hayatın yaşanacağı yaşlarda kredi çekip mutsuz olan çok insan tanıyorum. gidin farklı ülkeler görün, farklı yemekler yiyin, eğlenin ama ev almayın.
  • vallahi bravo yine daireleri 100 bin liraya maletmişsiniz. havada asılı duruyor herhalde bu daireler bro?
  • en son iki ay önce ankara çukurambar'da 1+1, 50 metrekare için 465.000 tl fiyat vermişlerdi ki 2+1'lerin fiyatını sormadım bile.

    465.000'lik 50 metrekare bir şey %20 inse ne olur inmese ne olur?

    %20 indi diye koşup alacak mı insanlar gerçekten çok merak ettim.

    çok şükür bugün de zenginin malı züğürdün çenesini yordu.

    yine de üstteki arkadaşın temennisini yinelemek isterim.
    (bkz: beter ol beter)
  • "maliyeti 100 bin bunların ama" demek yanlıştır. zira evlerin maliyeti 100 bin falan değil.

    istanbul'da arsa fiyatları uçmuş vaziyette. hükümet bir şeye el atacaksa bu açgözlülüğe el atsın. arsalar deli pahalı olunca da oraya ev yapma niyetinde olan müteahhit kar etmek için mecburen üst kesime yönelik ev yapıyor. e ülkede de kaç tane üst kesim insan var allasen. onlar da ev al al nereye kadar? 1 milyonum olsa yunanistan'dan ev alır golden visa yı çakarım. insanlar da aydı artık duruma. arap bile buradan ev almak istemiyor.

    istanbul'da güzel bir semtte orta sınıfın alabileceği evler ise inşa edilmiyor, edilemiyor. sorun buradadır. o soruna inmek lazım.
  • "... elmas, sektör olarak karlarını sıfırladıklarını söyledi..."

    en çok da buna güldüm.
  • mütteahhitler uzun süredir barter ekonomisi ile işi yürütmeye çalışıyorlardı. demek ki artık yürütülebilecek noktada değil.

    siz siz olun ev mev almayın. paranız varsa yatırın dövize. 1-2 sene sonra alırsınız.
hesabın var mı? giriş yap