• az önce flood içerisinde gördüğüm iddia.

    konyada bosna hersek mahallesinde aksam 20:00 civarında 30'lu yaşlarda bir adam ve 20'li yaşlarda bir grup genç 20'li yaşlarda 3 kızı kovalamaya başlıyorlar ve birisini yakalıyorlar ve diğerlerininde gelmesini bekliyorlar. yakaladıkları genç kızla birlikte olay yerinden ayrılıyor. olaya tanıklık eden kişi polise detaylı bilgi vermesine rağmen olay yerine polis intikal etmiyor.

    korku gecesi gibi olaydır, olay gece bile yaşanmamış ve bu cesareti nereden bulabiliyorlar artık anlayamıyorum. ayrıca polisin umursamazlığına şaşırdık mı?

    tweet

    edit: olayın polisle ilgili olan kısmına gelirsek yazılanlara ve gelen mesajlara bakınca anladığım; polisler sadece polis olmak için polisler. mesleğin gereğini yapmak için değil gibi. gideyim tutanak tutayım, şikayet çıkaracak varsa ikna edip evrak işinden kurtulayım düşüncesindekilerden herkes bıkmış durumda.

    edit 2: peyerplagikoleksiyoncusu isimli yazarımızdan gelen bilgiye göre; olayın yaşandığı alana yakın ama görüş açısında olamyan bir yerde oturuyor çığlık seslerini duyduğunda çıkıp bakıyor ve çığlık seslerinin duyulduğu aracı görüyor, beyaz bir araç sağ ön kapısı açık bir şekilde erkeğin bağırma sesleri ve kadının çığlıklarıyla uzaklaşıyor. arkadaşımız da olayı araba modeli ve renkiyle tarif ederek polise bildiriyor yarım saat sonra polis devriye şeklinde olay yerinde geçerek uzaklaşıyor ve olayın akıbeti konusunda bir bilgi verilmiyor.

    edit: konuyla ilgili hiçbir güncelleme gelmedi ve yerel haberlere de böyle bir olay yansımadı.
  • gündeme taşınması gereken kızlar
  • herkes sussa ben susmak tan yeteri kadar prim yapan takipçi kasan arkadaşlar nerede
  • up+
  • ülke kocaman bir ahıra döndü. umarım kötü bir haberle karşılaşmayız.

    ek: reyisin posterini yakıyorlar denseydi anında intikal edilirdi.
  • ortadoğu ülkesinde sıradan bir gündür. bankete dolmuşla sıkıştırılan ve ardından boğazından bıcaklanan bisikletçiden sonraki diğer bir klasik ortadoğu yaşam ortamina ait olay.
  • ülkemde artık hiçbirşeye şaşıramıyoruz, umarım takibi yapılır.
  • dikkate alınması gereken olaydır.
  • floodda da polisin yaptığına şaşırmış twit atan. göz göre göre nasıl olur böyle bir şey. magandalarin eline mi kalacağız kolluk kuvvetleri de varken.

    lütfen polis olan ve bu olayi anlayan birisi, ya bu başlığa yazsın ya da bana mesaj atsın. çıldıracağım.

    güpegündüz kaçırılan insanlar ve bulunması için çalışma yapması gereken bir kurumun, olayı önlemek adına hiçbir şey yapmama durumu. umarım, yakında sol tarafta cinayete ya da tecavüze uğradıkları için başlık açılmaz da içimiz yanmaz.
  • suç işlendikten sonra mudahele etmeye çalışan bir polis ve adalet sistemine sahip ülkede şaşırtmayan olaydır.
hesabın var mı? giriş yap