• evet ereğlide, benim memleketimde. yaşadıkları ev, hayat içler acısı. imam nikahlı eşide askerdeymiş.
  • çocuğun adının ayaz olması daha bir iç burktu.

    can yakan olaydır.
  • 21.yy da evinde donarak ölen bir bebek.

    (bkz: büyüyen ve gelişen türkiye)

    (bkz: türkiye'de yaşamaktan nefret etme sebepleri)
  • istanbul metrolarında, gencecik, sapasağlam kadınlar kucaklarında bebekleriyle "alla rızası için ağbeyy" diye dilendiklerinde, içimizden "sağasağlam kadınsın, çalışsana" diyoruz ya, işte tam da sapasağlam olduğu için çalışmayı seçmiş bir annenin çaresizliğini göstermiş iç burkan olay.

    babasının askerde olması mı, annesinin tek başına kağıt toplayarak yaşamaya çalışması mı yoksa minicik bebeğin soğuktan donması mıdır acınası olan, bilemedim.
  • havaalanına gidip toplu tapınma ayini yapan ak yavşaklara kalsa memlekette ne yoksul, ne gariban kaldı ama hala donarak ölen bebeler var türkiye'de. bir tane adamın peşine takılıp akılla, mantıkla, vicdanla ilişkilerini kesen ampuller varsın havaalanlarında hüloğğğğğğ diye epinsinler. elbet bir gün s.tir olup gidecekler ama bu bebelerin ahı da hiçbirinin yakasını bırakmayacak inşaallah..
  • her yerde "herkes askere gitmeli." diyen dingillerdenim. bir daha düşünmeme gerek yok. hala aynı fikirdeyim. bunun askerlikle ilgisi listenin çok altlarında yer alır. bir insan askere gitti diye ailesi kağıt toplayacak duruma geliyorsa suç askerlikte değildir.

    gerekirse tek tek sebepleri buraya yazarım. şimdi yazmıyorum ne de olsa dingilim. belirteyim de "ne biliyon sen bu acıyı" denmesin bir kızım var benim de. bilemiyorum tabi ama tahmin edebiliyorum.

    tanıma sıçayım başka bebekler üzülmesin, ölmesin.
  • melektir ama donarak ölen kırk günlük bir bebek değildir insanlığıdır bu ülkenin.
  • dolarları sığdıracak yer bulamayan doyumsuz orospu evlatlarının detaylıca okuması gereken haberdir. götünüze sokun şimdi o paraları.
  • bin yıllardır bu böyle oldu, değişen hiçbir şeyin olmadığını görmek ne kadar acı. insanlık kendini hiç mi geliştiremedi? kimse mi görmedi yani bu kadını, çocuğunu? bırakın ayakkabı kutularını, ayaklarına giyecek çorapları var mıydı?
  • moral adına her şeyimi sikip atmış masumdur. umarım bu haberi okuyup da bakamayacağın çocuğu yapma tarzı çıkışanlar o annenin yerine koyar kendini. var olup bitmişin ardından keşke diye geçiştirmek kadar büyük bir yanlış olamaz. olmuştur, olmuştur ki ne boktan bir sistemin içinde olduğumuzu, adalet denilen olgunun bu topraklara uğramadığını bir kez daha anlayalım. ''pis fakirler heheheh, ayfonumu yalayın siz'' tarzı şerefsizler bu topraklarda yaşayıp, bu toprağı sömürmeye devam ederken, bir yandan da bu iç burkan olayların yaşanması... kafamın tasına kadar doluyum şu an.
hesabın var mı? giriş yap