• kalabalık bir ortamda kendinizi biraz kötü hissediyorsunuz. baş dönmesi ve göz kararması giderek artıyor. dizlerinizin bağı hafif hafif çözülmeye başlıyor ve kendinizi yerde uzanırken buluyorsunuz. yarı baygın, nefes almakta güçlük çekerek yerde yatıyorsunuz. bir miktar rahatlamak üzeresiniz. ama bir amca gelip, uzun samsun dumanıyla size suni teneffüs yapılmasını istiyor. "saçmalama lan amcacığım" demek istiyorsunuz fakat iş lafta kalmıyor. bir hanımefendi sigaraya yılların müptezeli gibi asılıyor ve aldığı tüm dumanı, gram taşırmadan, sizin soluk borunuza üflüyor.
    bu sırada çeneniz kilitlenmiş, kasılmışsınız. bu nasıl bir müdahale amınakoyayım demeye kalmadan kadının biri "allah aşkına demir kaşık getirin" diye çevreye sesleniyor. belli ki sigara dumanı işe yaramamış ve hala nefes alıyorsunuz.
    başka bir amca hala yaşıyor olmanızdan dolayı kendini suçlu hissediyor. kalp masajı adı altında kalbinizi aksak ritm ile şaşırtmaçlı basınçlarla pompalıyor. ve sonunda amcam kalp ritminizi istediği seviyeye çekiyor.
    en kısa zamanda öleyim ve kurtulayım bu zebanilerin düğününden derken, kitlenen ağzınızı açmak için birileri evin anahtarını kullanmaya başlıyor. anlıyorsunuz ki bu işin zirvesi yok. sürekli kendilerini geliştiren ve josef mengele'nin dudaklarını uçuklatan kitle belli ki sizi hemen öldürmek istemiyor.

    yaşadığınız masum bir tansiyon değişimi ramsey bolton'un torunlarının konya'da yaşadığını ortaya çıkarıyor.
hesabın var mı? giriş yap