• (bkz: barzo.swf)
  • etli ekmek ve tandır kebabıyla narkotik yazılmasıyla sonuçlanmıştır.
  • içerisinde long john silver'in konya şubesini bulunduran operasyon. ha bir de 3:03'deki polis abla sen kesinlikle oraya ait değilsin.
  • üzerine re-editler yapılan uyuşturucu operasyonudur, herkes gibi favorim değnekle yürüyen dayı. ayrıca show tv magazin program müziği de cuk oturmuş harbiden, kanal hakkında yanılıyor da olabilirim tabi.

    http://www.youtube.com/watch?v=-wnj_waf4k8

    operasyonun en bitirici karesi
  • daha çok swf versiyonunu izlediğim haber.sürekli dönüp durduğu için daha iyi oluyordu swf versiyonu.video versiyonunu da izledim tüm ayrıntıları görmüş olduk el hareketi, sondaki kadınların küfürleri yer almıyor swfde.yorumlarda oldukça güzelmiş.

    "bi an bebekte küfredecek zannettim amq"
  • ahahahahah biri orta parmağını gösteriyor ne adamlar yahu yemedikleri halt kalmamış orda muhabire kızıyor.

    http://www.youtube.com/…re=player_detailpage#t=222s
  • konyanın yeni mahalle çingenelerine yapılan operasyon. mahallerinin ortasından geçen ana yolu , uyuşturucu tezgahı gibi kullanan bu ailelerden o bölgede yüzlerce var. hepside uyuşturucu işi yapıyor ama o mahalle yıllardır orada duruyor.
  • polisin mahallede toplamadık adam bırakmadığı uyuşturucu operasyonu.polis merkezi önü amma trafik yaptı, bir ara başım döndü kim girdi kim çıktı takip etmekten. bu konuyla ilgili yorumu youtube'da yapmışlar zaten. "bune amk victoria's secret defilesi gibi ordan oraya yürüyolar paso"
  • 2008-2009 yılında bölgede jandarma olarak görev yaparken, polisin tek başına -jandarmadan destek almadan- giremediği mahalle/bölge. adı yeni mahalle olmadan teneke mahallesiydi.

    100 polis, 150 jandarma şeklinde baskın yapılırdı. eteğinin altına hap/esrar saklayıp yemin billah eden 60 yaşındaki teyzeler, çukur kazıp sokağın ortasına mal gömüp, üzerimde yok diyen satıcılar, hırsızlar. ne ararsan vardı. hala da var görünen o ki.

    jandarmanın destek verme sebebi; polis bölgesi olmasına rağmen polisin tek başına yeterli kuvvet ve hakimiyet sağlayamamasından dolayı destek verirdik.
  • hayatımı değiştiren videolardan bir diğerini daha sözlük sayesinde tanıdım sevdim.

    kadın erkek demeden en akla gelmeyecek, en pis, ne bileyim en ayıp lafları kameramana hazırlayan bir aileyle karşı karşıyayız sayın seyirciler. hayır neden bu kadar takmışlar kameramana anlayamadım ki. sanki uyuşturucu satmaya kameraman azmaettirdi bunları.

    öyle bir ruh hali içindeler ki o an için polislik olmuş olmaları, tahminen bir kaç yıl boyunca hapis yatacak olmaları, açık havayı duvarlar olmadan son kez görüyor olmaları asla umurlarında değil. tek dertleri kameraman. abi hızını alamaıyor, otobüs içinden küfürlerini duyuramayacağı için hareket çekiyor.

    bir de kameramanın yanındaki kadın kim acaba? topal abi sürekli onun da amuğagoyum gibisinden sallıyor.

    enfes bir video. bir sanat şaheseri. yapımda ve yayında emeği geçen herkese teşekkürler.
hesabın var mı? giriş yap