• bartın'da köpeğe çarpan sürücü, yerde can çekişen köpeğe aldırış etmeden yoluna devam etti. güvenlik kameralarına yansıyan olay sonrası bacakları kırılan köpek veterinerde tedavi altına alındı. polis merkezinde ifadesi alınan araç sürücüsü a.s. hakkında 'sahipli hayvana zarar verme' suçundan işlem başlatıldı.
    haber
  • tek sıkıntı çarpıp yoluna devam etmesi değil, bile isteye çarpmış hatta çarpmamış ezmiş resmen.
    (vay amk sponsorlu başlığa yazmışım)
  • bugun carpmis, izmirin gobeginde hem de. tam arabayi park ettik iniyoduk kopek topallayarak geliyor sana ne oldu derken kadinlar geldi anacadde de simdi bi kadin vurdu kacti?!!! dedi, hemen arabaya attik-tabi burasi pek kolay olmadi cunku korkmustu, biz de tanimadigi onu seven kisilerdik- goturduk veterinere.

    giki cikmadi ya hayvanin. vurup kacan serefsizin plakasini almamis kadinlar, ben olsaydim orda keske su kadin halimle sikerdim belasini, vicdansiz orospu.
  • çarpan araç trafik kurallarına uyuymadığı için olan bir kaza ise sürücü tabiki sorumlu ama nizami araba sürerken yola köpek fırladıysa ne yapması gerekiyor? veteriner ücretini karşılamak zorunda değil. bu mali yükü sokak köpeklerinin yeri sokaklardır diyen malum dernekler çekmeli. nasıl ki sokak köpekleri çocuklara saldırınca keşke olmasa ama maalesef olabiliyor diyerek olay normalleştirilmeye çalışılıyor. sokakta köpek olduğu sürece araba altında kalan köpeklerin olması da normal.
  • peynir ekmek alır gibi ehliyet al,

    bul nereden buluyorsan teneke bir araç,

    çık yollara önüne geleni ez!

    senden kralı yok nasıl olsa!

    memleket değil tımarhane..
  • bunu yapan orospu cocuklarinin(annelerinden bagimsiz) yok edilmesi gerekmektedir.

    az once kadinin biri kopege carpip kacmis. kopegi gorduk, hemen arabaya bindirip veterinere goturduk.

    kadin ustelik. ya yazik be, o da can o da canli.

    kopek yola atlayacak bir kopek degil. 1 dakika once oradan arabayla gectim, bekledim kopegin karsiya gecmesini bekledim. bir suru insan hayvan gibi kornaya basti ama napayim bekledim tabiki kopegin gecmesini. ne yapacaktim ya baska?

    neyse kopegimiz gerekli saglik bakimini aliyor. kopegimiz dedigime bakmayin, sokak kopegi. o kadina da az kufur etmedim. orospu.
  • sigorta karşılasa bile bir çok kişi kendi hatası olmayan ve orada olmaması gereken bir köpek yüzünden olan bir kaza için işini gücünü bırakıp veteriner aramaz. belki belediyeyi arayıp bilgi verir. işi varsa yoluna devam eder. sonuçta belediyenin sorumluluğu. köpekler can mı can ama her gün bizim karnımız doysun diye ölen hayvanlar da can ve köpeklerden daha masumlar. hem dünyada insan ayrıcalıklı değil deyip hem de insana yakın olduğu için köpekleri diğer hayvanlardan üstün görmek bir çelişkidir.
hesabın var mı? giriş yap