• sokakta gezdirilme cabasi icindeyken bir turlu yurumiyen kopegi tasmasindan tutup suruklemek.
  • aptal kizlarin devamli ugrastigi ve sadece karsilarinda aptal erkek oldugu zaman ise yarayan taktik
  • kopege ceken kız ve arkadasları arasında su diyalogun gecmesini sağlıycak sey;
    (evde otururken)
    kopee ceken: ayy ataberk ariooo
    ark.: ayyy hemen acma sakınn. biraz bekle (mesgulum acamıyorum, yani sadece seninle ilgilenmiyorum imajı basarıyla yaratıldı!)
    (12. calıstan sonra)
    k.c: aa mereba ataberkcim ben de simdi arkadaslarla akmerkezdeyim de (işte cok da yogunum seni hic dusunmuyorum ben, arkadaslarla lay lay geziyorum, cıtırları kesiyorum mesajı basarıyla yollandı!), ay ancak acabildimm.. ne? bulusalım mı? a tabii ama simdi olmazz (ataberk anlamıo musun isim varr)... yarın olsun.
    yarın olunca da bulusma yerine kararlastırılan saatten 1-1,5 saat sonra gidilirse ataberk kıvama gelmiş, sevimli 4 ayaklı tuylu bi dostumuz olmustur artık, tepe tepe kullanılabilir.

    yillar sonra gelen edit: gencken ilginc bir sekilde "iliskide insanlara insan gibi davranilsin, esitlik!ozgurluk!" nidalari atan yazarin, ne yazik ki yillar icinde gercekten de bazi insanlara "kopek cekme"nin gerekli oldugunu anlamasi sanirim dusunsel acidan ilerleyecegine, geriye gittigini gostermekte...ya da gencligin hali nicedir, bazilarinin kopekten farki yoktur ki, illa kopee cekilmeleri sarttir... sanirim bir bes yil sonra olayin ne oldugu tamamen anlasilacak ve de o zaman bu entry tatmin edici bir sonucla kapanabilecektir.

    ask ile gelen edit: ehheh, seven insan zaten dogustan kopek olurmus, tabii buna da kopek olmak denmezmis, ask olunca kopek cekmek de ne demekmis... bir entry daha boyle sonuclanır...
  • kutuplarda, dünya köpek günü nedeniyle her yıl tekrarlanan,köpeklere minnet ve şükran duygularının gösterildiği
    kaşif geleneği*
  • bir insanin ba$ka bir insana cilginlar gibi "kopek" diye bagirmasi (bkz: hasiktir cekmek)
  • erkegi naz yaparak surundurmek olayina ek olarak tipki bir kopege emir veriyormus gibi istekleri yaptirmak ve bu davranisin sonucunda erkekten "sahip" muamelesi gorulecegi dusuncesini icinde barindiran igrenc bir kadin taktigi.
  • kendinden gecercesine seks yaparken kasilan iki kopekten usttekini cekme eylemidir*.ancak riski kopegin isirmasindan ote , goruntu dolayisiyla mahalleliden dayak yemek olabilir.
  • (bkz: klark atmak)
  • erkeklerin 'kizdan hoslanmiyorum abi götürmek icin cikiyorum' taktiğine karsilik kizlarin kendini güya ağırdan sattıklarını belirtmek için söyledikleri saçma sapan bi şey
    kiz, arkadaşlarının yanındayken çocuğu hiç siklemiyo gibi davranır ben niye arıyım o arasın,zaten her istediğimi yapıyo triplerine girer cocugun bunu bi yerine taktığı yoktur aslında. sonra çocukla buluşur bi sürü yalakalık cilve falan aslında elinden kaçırmak istemiyodur da ama utanıyodur kızcağız çünkü asik olmak zayifliktir,erkeklerle dalga gecmek gerekmektedir. (bkz: salak kiz modeli)
hesabın var mı? giriş yap