• modern cahiliye devrini de yaşamaya başladık. elhamdülillah.
    t:bir (bkz: sümeyra ordu)olamamış merhum öğretmen.
  • ilgi çekmek için yapmıştır.

    bilmeyenler/anlaayanlar için link
  • allah rahmet eylesin.
  • buna doğal seçilim diyen annesinin verdiği eğitimin bozukluğu kaynaklı vicdan ve merhamet yoksunu insanların allah belasını versin diyerek laflarıma başlamak istiyorum.
    sonunda benimde dini inanışlarımdan vazgeçtiğimde gerçekleştirmeme bir adım kalmış eylem. bazen insan yaşamakla yaşamamak arasında hangisi daha kolay bir seçim hususunda arada kalıyor ve bazen yaşamakta ve bu dünyanın düzenine ayak uydurmaya çalışmaktan yorgun düşüp kolay olan kaçışı seçiyor. allah affetsin girdiği psikolojiyi çok iyi anlıyorum daha nice öğretmenler vazgeçiyor hayatlarından ve pek çoğumuzda seyirci oluyoruz . ayrıca niteliksiz bir sürü öğretmense şu an kadrolu bir şekilde atanmış kalitesizlikte hayatlarına kendi vasıfsızlıklarıyla devam etmekteyken bu gençlerse atama beklemekteler.
  • adalet bakanının bundan haberi oldu mu acaba?
  • çok üzücü haber. ölürken bile köpeklerini düşündüğüne göre çok duyarlı bir insandı ve hassas insanların cehennemi olan bu yere daha fazla dayanamadı. allah taksiratını affetsin.
  • torpille , yandaslikla , bayrak asip ,toplantılara sandalye taşimayla ise giren comarlarin umrunda olmayacak eylem . muhtemelen okuyunca intihar günah mübarek, cenneti goremeyeceksin diye iç geçirecekler .
  • üzülmemek elde değil.

    o kadar emek ver ama olmasın. ve yaşamına son ver.
    hergün burada öğretmenlere bok atılıyor. şu anda bazı bölümler hariç bütün öğretmenlik alanları atama puanları en az 80 oldu. bu puanları alabilmek inanın çok zor.

    bu arkadaş genel yetenek - genel kültür - eğitim bilimleri - ingilizce öabt sınavlarına girdi. her biri için çalışması lazım. yaşı da ilerlemiş. hangi zaman diliminde ne yapsın.

    benim merak ettiğim başka bir husus var.
    8 şubat 2019 öğretmen atamasında ingilizce bölümü 2.038 kontenjanda 70,63010 puan olarak kapattı.

    puan çok yüksek değil. bu çocuk kpss den kaç aldı. mülakata girdimi, girdiyse mülakatta kaç aldı.
    bu soruların cevaplanması gerekiyor.
    çünkü mülakatta bırakılmışsa çok büyük vebali var herkesin.
  • çavuşoğlunun yeğeniyle kıyaslanan bir tweet ile öğrendim.
    bilmem ki böyle duygular nerden gelir insana, kim bilir ne zamandır neler yaşadı. elbette ki kendi kararlıdır ancak sebep olanların da canı yansın tek temennim bu.
  • yazık lan vallahi billahi yazık! lanet olsun seni intihara sürükleyen nedenlere.
hesabın var mı? giriş yap