• dere optik isimli dükkandır.
    işinde gücünde olan bu esnafımız birden köpektaparların hedefi haline geliyor.

    edit: tweet silinmiş. boxer kisot isimli yazarın koyduğu resimleri buraya taşıyorum:
    görsel1
    görsel2
    silinen tweetin resmi albipacino isimli yazara teşekkürler.
    edit sonu.

    ece isimli kullanıcının şu tweet'ine bakılırsa adamın dükkanının etrafını resmen hayvanat bahçesine çevirmişler. vitrinin önünde 4-5 tane köpek yatıyor. yahu orası kaldırım ve dükkanın önü. adamın müşterisi var gireni var çıkanı var böyle bir kepazelik nasıl olur diye sormayın, çünkü burası türkiye!

    neyse esnafımız da belediyeye başvurup kartonları ve yatakları kaldırtmış. eyy sen misin bunu yapan diyen köpektapar tayfa da adamın google maps adresini bir yıldızlı yorum yağmuruna tutmaya başlamışlar. resmen bir sanal linç başlatmışlar:

    https://goo.gl/maps/xv8gedvz5gl1p4qu7

    ancak bir süre sonra sağduyulu insanlar tarafından olay tersine dönüyor. bu sefer 5 yıldız yorum yazanların sayısı fazla olunca iş yeri puanı 4.5'e yükselmiş. yani linç girişimi köpektaparların elinde patlıyor!

    şu arsızlığa bakar mısınız? adamın ekmek teknesinin önünü köpek barinağı haline getir sonra adam itiraz edince sanal ortamda linç etmeye kalk!

    edit: birileri demiş ki linç falan yok google'da kötü yorumları görmedik. siz google kullanmayı bilmiyorsanız ben ne yapayım! yorumlar bölümünü açın ve kötüden iyiye doğru sıralayın. ondan sonra linç amaçlı atılan yüzlerce yorumu görürsünüz.

    köpektapar editi:
    bu kelimeye takılanlar olmuş. üzgünüm ama sizi tanımlayacak daha iyi bir kelime yok. hayvansever diyemiyoruz çünkü sizde sevgi adına bir şey kalmamış. bıktık artık hepinizden. sizin için ne varsa yoksa köpeklerdir. vallahi bıktık artık! sahipilisi ayrı sahipsizi ayrı sorun olmaya başladı. sabah işe giderken köpek b.kuna basmamak için mayın tarlasında yürüyormuş gibi davranıyoruz. her ağacın dibi köpek sidiği. her ağaca her direğe her aracın lastiğine işiyorlar. sahiplisi ayrı sahipsizi ayrı.

    şehirde değil adeta sanki ormanda yaşıyoruz. siz köpektaparsınız, çünkü köpekleri ananızdan babanızdan hatta çocuğunuzdan bile daha çok seviyorsunuz. siz hayvenserver değilsiniz. gerçek hayvansever benim, çünkü veterinere götürüp tedavi ettirdiğim yaralı kedi, köpek ve kuşun haddi hesabı yoktur, ama ben sizin gibi insanlardan nefret etmiyorum. şehirlerde yaşayan hiçbir insan köpekler yüzünden yaralanmamalı, ölmemeli, korkmamalı, köpek pisliğine basmamalı, rahatsız edilmemeli, tedirgin olmamalı, görüntü ve gürültü kirliliğine maruz kalmamlı. insanlara saldırmalarına, yaralanma ve öldürme olaylarına girmiyorum bile.

    şuna bakın mesela ondan sonra köpektapar deyince kızıyorlar!

    biz toplumun ekseriyeti olarak bıktık hepiniziden. vallahi bundan sonra kim köpek sorununu ben çözeceğim derse oyumu ona vereceğim!
  • ulan köpektapar ibneler gidin kendi evinize alın ya da kapınıza koyun adamın dükkanının önünde ortası çiş izli yatak var aq müşteriler ne düşünür o dükkan hakkında herkes sizin gibi köpeğe tapmıyor kediye tapanlarda var bu ülkede
  • gereksiz duyar kasmalarından bir başkasıdır. madem üzülüyorsun, al kartonları kendi yaşadığın binanın içine koy. hem de kapalı alanda daha sıcakta daha güvende olurlar. hatta kaçıncı katta isen, kendi katına koy. yiyecek ve su taşımak zorunda da kalmazsın.

    not: benim yaşadığım binada da 3-5 kedi var. kapı girişleri şifreli olduğu için giremiyorlar. ne zaman görürsek bekliyoruz, içeri giriyorlar bizimle.
  • ruh hastalarından bir tanesi, köpekleri evine neden almıyorsun bu kadar düşünceliysen diyen adama "sokakta yaşamaya hakkı varken neden evime alayım" demiş.

    profesyonel yardıma ihtiyacınız var gerçekten. bence radikal dincilerden sonra en tehlikeli güruh bunlar, asla hiçbir düşünceyi kabul etmeyen sadece kendi kafasındaki saçma sapan doğruları gerçek zanneden bir kesim. hayvanlara da en çok bunlar zarar veriyor, 200 gram mama verip kafalarına pot pot yapıp duyar kasıyorlar kendilerine.
  • dükkanın tüm vitrini kapatmış adam nasıl iş yapsın herkes köpek sevmek zorunda mı dediğim linç girişimidir.
  • bu kadar düşünüyorsa alıp evine götürebilir.
  • ülkenin hayvanseveri bile salak olur mu ya. haklı olan esnaftır iyi bile dayanmıştır.
  • bu kadar anlamsız bir duyar epeydir görmemiştim. dere optik acil olarak bu geri zekalı kitleye dava açmalı. adamın dükkanının önüne istikbal'den çift kişilik yatak atmışlar, köpekler sarıp sarmalamış ve üstüne de sosyal medyadan linç girişimi yapılıyor.

    biz de köpek seviyoruz, ama o kadar köpeğin olduğu kaldırımda vitrine bile bakmaya korkan insanlar olabilir. kalkmış yok o binalar yapılmadan önce oralar köpeklerin yaşam alanıydı demişler hahaa yok amk dinazorlar yaşıyordu orada. tekrar bir evrimsel süreç olabilir diye dinazorlar için bütün binaları yıkalım :(
  • bahceli evde yasiyorum 3 tane kopegim var .gayetde hayvan severim . milletin dukkaninin onune neyin kartonu neyin mamasi . mal gercekden bu kopektaparlar . zorbalik yaptiklari , helal olsun optikci arkadasa .
  • bu mal köpektaparlar yüzünden hayvan sevgim azalacak diye korkuyorum. esnafın dükkan önünü resmen işgal etmişsiniz, adamın vitrinini kullanılamaz hale dönüştürmüşsünüz ama hala haklısınız? umarım esnaf, bu linç kampanyasına karşı sağlam bir dava açar da ece isimli hayvan düşmanı kadını rezil rüsva edip donuna kadar alır.

    aynılarının keditaparları var. mahallemizde belirli sayıda kedimiz var, çok iyi organize olduk ve her kediyle sanki kendi kedimiz gibi ilgilenmeye başladık. mesela benim kedim tülin, hastalanırsa onun fahri bakıcısı ben olduğum için veterinere ben götürüyordum. sonra iki tane keditapar gelip, diğer mahallelerde ne kadar kedi varsa toplayıp bizim sokağa bırakmaya başladı, her gün ellerinde mamalar soğuk yüzleri ile kedilere sadece yemek verip gittiler. ne sevgi var ne bakım, sadece kuru mama verip gidiyorlar.
    artık o kadar çok kedi ve kedi evi var ki, biz baş edemez olduk. eski kedilerimizin tamamı da kayboldu gitti zaten son 1 senede. benim tülin nerede hiç bilmiyorum.

    t: tamamen haklı bir esnaftır.
hesabın var mı? giriş yap