• turkiye futbol federasyonuna bagli faal hakemlerden. 18 aralik 2002 denizlispor besiktas macinda erol ersoy'un yardimci hakemi iken son dakikada yasanan gol mu degil mi tartismalarinda basrol oynayan kisi.
  • kendisi uefa tarafindan izlenen en iyi turk hakemlerindendir. iyi ingilizce bilir, manisalidir, fatih anadolu lisesi mezunudur. cok iyi insandir, uysal bir yapiya sahiptir. cok iyi maclarda gorev almaktadir, hatasini gormuslugum yoktur.
  • türkiye'nin duyu organları en gelişmiş yan hakemi. 27 nisan 2003 galatasaray adanaspor maçında gözlerini, dünkü galatasaray rize maçında da hem ingilizcesini, hem de kulaklarını ispatladı. mondragon'un yabancı dilde ettiği küfrü, sarı kırmızılı takımın kalecisi türkçe bilmediğini söylemişse de ki bu yabancı dilde küfür edemeyeceği anlamına gelmez, duymuş ve maçın hakemini uyarmıştır. ayrıca rüzgârın esiş yönü ve hızı düşünülünce, bunu duymuş olması nedeniyle ayrıca kulaklarının mükemmel durumda olduğu aşikârdır.
  • turkiye'nin tartismasiz en unlu yan hakemi. artik isminin kolay hafizada kalmasindan midir, yoksa butun onemli maclarda yan hakem olmasindan midir bilinmez, bir cok orta hakemden daha cok taninir. ofsaytlarda en guvenilen yan hakemlerdendir, genellikle gordugunu kaldirir, gormediginde ise fifa'nin tailmatlarini en iyi uygulayan hakemdir.
  • 4 ekim 2009 ankaragucu galatasaray maci galatasaray'in 3-0 maglubiyetiyle bitmemis olsa su anda en cok konusulacak isimlerden biri olacak hakem. bu macta en tehlikeli hakem tipi olarak karsimiza cikti. tehlikeli alanlar disindaki tum takdir haklarini bir tarafa kullanan hakem gercekten de en tehlikeli hakem turudur, cunku aksam spor programlarinda tek pozisyonunu goremezsiniz ama mac boyunca bir takimi yavas yavas yikar... bir dakika icinde cift dalinan aydin'a yapilan faulu vermeyip, servet'le yanyana kosan ceyhun'a faul yapildigini soyleyen, mac 0-0'ken nonda'ya yapilan penaltiyi vermeyen meziyetsiz hakem...
  • anlaşılmaz kararlara imza atmıştır 4 ekim 2009 ankaragücü galatasaray maçında çözmeye çalışmaktayımdır. aydına yapılan faulu vermedin hadi de aradan 1 dakka geçmeden çok daha basit bi pozisyona faul vermede aklımızda kötü kötü fikirler oluşmasın. bunun tüm suçlusu sensin koray.. anlaşılmaz hakem hataları serisi devam ediyor hadi hayırlısı

    edit: 2009 unutulmuş 3674'e teşekkürler
  • önceleri başarılı bir yardımcı hakemdi. son birkaç yıldır orta hakemlik yapmaktadır. ancak sıradan yönetimler göstermektedir. galatasaray ne kadar kazanmayı hak etmese de dün doğru yönetim gösterseydi bugün 3 puan fazlamız olacaktı.
  • fena halde pushing daisies'deki ned*'e benzettiğim hakemdir. (bkz: http://upload.wikimedia.org/…/8/8d/lee_pace_(1).jpg)
  • bu hakem ve diğer tüm hakemlere kafalarına vura vura günde 12 saat ingiliz ligini seyrettirmek gerekir. eğer biraz izanları varsa belki birşey öğrenirler. dünkü liverpool - everton maçının skandal hakemi atkinson bile bizim hakemlerden iyidir, çünkü hiç olmazsa kafasında tilkiler dolaşarak maç yönetmemektedir.

    edit. ingiliz hakemin adı
  • 7 şubat 2010 fenerbahçe diyarbakırspor maçı'nda son dakikalardaki adaletsiz yönetimiyle bir galatasaraylı olarak benim de tepkimi çekmiş hakemdir. hak olanı teslim edeceksin o kadar.sonra 2010 dünya kupası'na gidecek hakemlerin listesine baktığımızda türk hakem göremiyoruz.nedeni çok basit aslında.

    edit:dünya kupası,uefa kupası,konfederasyon kupası'na gönderemediğimiz hakemler...federal uyardı; hakemler,katılan ülkelerin vatandaşı oluyorlarmış.katıldığımızda da gönderemiyoruz ya neyse.

    edit 2 : edit 1'deki durum kesinlikle yanlışmış.yani katılan ülkelerin vatandaşı zorundalığı yokmuş.uyaran arkadaşlara teşekkürler.
hesabın var mı? giriş yap