*

  • bursa altıparmakta bulunan türkiyenin en iyi spor mağazalarından biri..seçeneklerin bol olması şehir dışından ayrıca müşteriler ekliyo..gerçi bi zamanlar trend olan harley botları kendi imal ettiğinin öğrenilmesinin ardından karizmayı resetler gibi olmuştu ki bu durumun pek uzun sürmediği yolun karşı tarafına bi mağaza daha açmasından belli oluyo..
  • cok eylencelik bir web saifesi olan bursa tabanli bir spor magazasi. o kadar eylendim ki ne alirsan 0 lira desturundan yola cikaraktan. ama bilemedim, web saifesine onem vermeyenemi, isini yapmayan ajansami, hangi birine kizayim.
  • bursa menşeili olup balıkesir'e uzanan bir yelpazede birçok mağazası bulunsa da küçük esnaf zihniyetilye iş yapan mağazalardır. pazarlık yapana indirim yaparlar, kafalarına göre mağazadan mağazaya değişen indirim oranı belirlerler vs...
    mecbur kalınmadıkça alışveriş yapılmaması geren mağazalar zinciridir.
  • bursanın en kaotik takılan spor malzemeleri ve kıyafetleri mağzaları zinciri. yeni aldığınız güzelim spor ayakkabınız bir hafta sonra tüm dikişleri patlayıverir. doğal olarak iadeye götürürsünüz, öncelikle o ayakkabının 1 haftalık olduğuna inandıramazsınız, hadi bunu aştınız muhtemelen garanti kapsamı dışında tutulur. aradan vakit geçer, bir anlık dalgınlıkla başka bir ayakkabı alırsınız, o da 6 ay sonra hoşafa döner ve tabi yine iadeye, ama o da ne, hiç sorun çıkarmadan ayakkabınızı alırlar 1 gün içinde değiştirirler. sonuç olarak bu mağazadan alacağınız bir şeyin ömrünün 1 haftayla 5 yıl arasında değişebileceğini bilmeniz gerekir. bütün bunlara ek olarak sürekli değişen personelleri vardır, bu çalışan kardeşler sizinle ilgilenmektense, başka bir arkadaşını size paslamaya çalıştıklarından mağazalara girer girmez sizinle ilgilenecek birini bulmanız ilk başta zor olabilir, acımadan tutun birinin kolundan istediğinizi söyleyin, muhtemelen zevksizlikle suçlanabilir, aradığınız ürünün moda olmadığından bahsedebilir ya da size uymıycağından bahsedebilir, ama siz azimli bir alıcıysanız bu engelleri aşıp dilediğiniz ürünü almanıza engel olamıyacaklardır. zaten karınları toktur, aradığınız şey ellerinde yoksa, sadece "yok" diyip sırtlarını dönüp gideceklerdir, aradığınız şeye benzer bir ürün isterseniz ağlamaya başlarlar, acımayın.
  • gittigidiyor tükanından bir kaç ıvır zıvır aldım. sorularıma hemen cevap vermeleriyle, kargo hızıyla ve kargo paketine hediye blok not ve mousepad koymalarıyla takdirimi kazanmış firma.

    http://dukkanlar.gittigidiyor.com/korayspor_ltd/
  • kendilerinden almış olduğum adidas marka ayakkabının içindeki anormal sertliği geç farkettiğim için (seyrek ve kısa süreli giydim) değişim ile uğraşamayacağım firma, killer queen'in farklı marka ayakkabıda aynı sorunu yaşaması ise bu işte bir iş olmalı diye düşündürtmüştür.
    ayrıca yapmış olduğum alışverişte kart işlemini iki kere yanlış yapıp üçüncüye arayıp mağazaya çağırmaları dandikliklerinin ciddi bir göstergesidir.
  • internet mağazasından aldığınız botun farklı model ve renkteki 3 numara büyüğünü yollayabilen dükkan. kutu içerisine anahtarlık ve not defteri koymayı unutmamaları da ayrı bir güzellik. paketi açtıktan sonraki yüz ifadem için de "anan zaaa xd" yazılı not koysalarmış daha bir güzel olurmuş.
  • zamaninda bunlardan 100 kusur liraya aldigim draven sex pistols ayakkabilari internetten 39 liraya almistim. o gun bugundur kendilerinden alisveris yapmam. ayrica buradan ayakkabi alacaklar satis sonrasi hizmetlerini iyice bi arastirsinlar. aldiginiz ayakkabiya yarin obur gun bir sey olursa degisim yaptirmak sizin icin izdiraba donusebilir. daha net konusayim, degisim yaptiramassiniz. turlu turlu hikayeler anlatip size en yakin tuketici haklari subesinin adresini verirler. calisanlari da cok naziktir.
  • kendilerinden 2 adet harley davidson aldım. kargo şirketinin bir yanlışıyla elime başka birinin isminin yazdığı bir ayakkabı ulaştı. hemen iletişime geçtik. ayakkabılar bende olduğu halde pazartesi(yarın) kargoya vereceklerini söylediler. ben ayakkabıları anca salıya verebilirim onların eline de anca ondan sonraki hafta pazartesi ulaşır. bunu belirttiğim halde mağdur olmayayım diye bunu yapacaklarını söylediler. neyse tamda bu gelişmenin üzerine dün akşam haberlerde 1000000 (bir milyon) sahte ayakkabı üreten şebeke çökertildi haberini izledim. içime kurt düştü ve hemen ekşi sözlük'ten bakayım dedim ve ilk entry'de harley botları zamanında kendilerinin ürettiğini öğrendim. bildiğin kazık yediğimi düşündüm. sonrasında da yeşil kunduranın harley botlarının türkiye satıcısı olduğu aklıma geldi. hemen yeşil kunduranın web sitesine girdim ve bursa'da ki yetkili satıcılarına baktım. evet koray spor yetkili bir satıcı. içim rahatladı ayakkabılar sahte değilmiş. *
  • gittigidiyor mağazalarından bir ürün alacaksanız en az 3 kere arkadaşlara alacağınız ürün ile ilgili ricalarınızı iletin. ürünün hediye olarak gittiği durumlarda etiket ve fatura konusunu tekrar etmeniz gerekiyor. bir de gittigidiyor üzerinde satılan ürünleri, mağazadaki aynı ürünlerine kıyasla yüzde 25 daha pahalı.
    önemli ricalar konusuna dönersek; bakın en az 3 kere diyorum. ben tekrar etmeyi 3 kerede bırakınca olmadı. +4 denenmeli.
hesabın var mı? giriş yap