• "öğümcek, koğktun mu? yılağğn, koğktun mu? wraaağğğw, koğktun mu, koğkmadın mı?" diyen kızla viral hale gelen video. kız güzel galiba, ama anonim. kaynağa ulaşamadım. *

    https://www.youtube.com/watch?v=zu_sowrgxug

    yazarlarımızdan torrancelar80 saolsun kullanıcı adını yolladı. @sbarankoglu1
  • oyun hamuru reklamında hayvan şekilleri yaparak annesine “yılağğğn korktun muğğğ’”diyen küçük çocuğu taklit ederek video çeken, ben dahil yüzotuzsekizbin moronun izleyerek reyting artırdığı kızdır.
  • kendini güzel zanneden bir kızın videosu. boşuna izleyip bilinçaltınızı kirletmeyin. hayatınızın 14 sn'sini bunun için harcamayın.

    not: belki bir madde kullanımı sonucunda bu videoyu çekmiş olabilir. nolur olsundu çünkü bu kadar gerizekalılığın başka bir açıklaması olmalı.
  • tepki ve linç ekibi hemen damlamış..
    tatlı bir kız kendi kendine eğlenmiş , değişik bişi yapmış..

    ha bi halta benzemiyor, bi işe yaramaz, bişey öğretmez doğrudur ama tatlı..
    çok da hoşuma gitti açıkçası..
    linç edilecek bir durum yok yani hemen korkmayın arkadaş ya..
  • korktun mu challenge:

    https://instagram.com/p/bdrrdlen-30/
  • evet bir salak ile yılın son günlerinde karşılaştık, güzel ol salaklığını kapatsın.
    hee o kaşlara o kontür gitmemiş
  • seksi olmak için yapılıyormuş.
    bu konu kafamı çok kurcalar benim. hemcinslerim adına konuşuyorum.
    seksi olmak ne demek, kibar şekli cinsel açıdan arzulanır durumda olmak. kabacası çok sikilesi olmak. bazı insanlara karşı olabilir ama herkese böyle bir sinyal göndermek, arzu nesnesi haline gelmek için taklalar atmak? anlayamıyorum. ha evet, bir kaç yüz şeyi elinde adam hönkürerek attırdı ekrana? eee? nooldu? bir de bebeksi konuşmayla seksi olmaya çalışanların ağzına 16 aylık yeğenimin bok dolu beziyle çarpmak istiyorum. "booğğğkkhhh koğktun mu" tatlı qıs?
  • azıcık birazcık estetik olsun, vasat, aptal olanında yüceltildiğini tekrar gözümüze sokan videodur. kıza salak desek kıskanan oluruz, ama kız salak!
  • oral dönem fiksasyonu yaşayan bir ablamız
  • verilen tepkilere, "beyler sakin, ananıza bacınıza sövmüyor, kendi kendine eğlenmiş, insanları bu şekilde yargılayıp hakaret etmeyin, sonra bu tavrınızın bedeli dönüp dolaşıp sizi bulur. insanlar başkalarına zarar vermediği, başkalarını rahatsız etmediği sürece istediğini yapar" dedirten olay.

    hayata yargılayıcı bakıp, milleti aşağılayarak yaklaştığınızda hayat size de aynı tokadı atıyor. benden söylemesi.

    ben korkmadım ayrıca, devam et oyna, pozisyon temiz. evet.
hesabın var mı? giriş yap