• temmuz 2007'de kalfa çeşme sokak ile koşuyolu caddesi'nin kesiştiği validebağ hastanesi'nin karşı köşesinde faaliyete girecek.
  • iş bankası vardı burada yıllar önce, ilk kumbaramı aldığım banka. sonra aşağıya taşıdılar bankayı, yerine bir kebapçı açıldı, sonra bir gün geçerken gördük ki kebapçı uçmuş gitmiş, starbucks tabelası asılmış, dekorasyon çalışmaları sürüyor.

    (bkz: #9401079)

    şimdi espresso'lar cappuccino'lar içilecek koşuyolu'ndaki starbucks'ta da, wireless internet olacak filan, kimse bilmeyecek ki ne anılara sahne oldu vaktiyle buralar, zaten kimse de umursamayacak; zaman hızla yeni anılar yığacak geçmişin tozları üzerine.
  • her önünden geçişimde (ki her gün iki sefer geçtiğim düşünülürse baya bi geçmiş sayılırım) neden hala açık burası iş miş yaptığı yok dedirten,içinde birbirinden lakayıt klasik starbucks çalışanlarını barındıran starbucks şubesidir.
  • önü, çevre düzenlemesi baabında, havaalanı tadında ışıklarla süslenmiş bana nerdeyse en yakın mesafede olması nedeniyle bol bol para kazandırdığım starbucks şubesi.
  • stratejik manzaralıdır. tam köşededir, kahve içerken etrafı seyretmesi keyiflidir.
    ufak tefek, huzurlu bir yerdir.
    kaldırımlar belediye tarafından elden geçirildiğinde çevre düzenlemesi filan kalmamış olan mekandır.
  • zaman zaman koşuyolu nightout kapsamında arkadaşlarla üst katındaki köşe koltukları işgal ettiğimiz istanbul'un herhangi bir yerindeki bir başka starbucks'a göre inanılmaz huzurlu olan işletme. çalışanları güler yüzlüdür ve evet çok liseli takılmaktadır. hatta üst katta yazış mode-on kıvamında ders çalışan liselilerin niye hep sözel seçtiği de çok şaşırılacak bir şey değildir.

    (bkz: koşuyolu nightout)
  • etrafinda validebağ anadolu sağlık meslek lisesi olduğu için etrafında liseli görmeniz çok doğal diye düşündürür.
  • tam lavabonun dibinde duran pisuvarı nedeniyle erkekler tuvaletinde ızdıraptan ızdıraba sürüklenmeye neden olmuştur. bugün tuvalete girdiğimde tam anlamıyla onu kullanamamanın dramını yaşadım kısacık saniyelerde. müşteri seyrekliği nedeniyle kafe içerisinin daima tenha oluşu o pisuvarın pek kullanılmayacağını düşündürmüş olabilir işletmecisine ancak ben normal bölmenin kullanılamıyor olmasından ötürü orayı kullanacaksam eğer, o kişinin her an içeriden çıkıp lavaboyu kullanacağını da hesaplamam gerekir arkadaş. adam daracık alanda o işkenceyi yaşamak zorunda değil nihayetinde. ey işletmeci; kendini koy bir de o adamın yerine.

    tanım: pisuvarına yandığımın starbucks şubesi. bir pisuvar neler yaşatıyor müşterine, gör !
  • calisanlarinin guleryuzlu, mekanin sessiz sakin (minibus kornalari haric), ancak tuvaletin genelde pis oldugu starbucks subesidir.

    gecen hafta degisen ve ekstra getirilen masalarla disarida oturma alani daha da genisletilmis, super olmustur.
  • kapısının önünde bi yerlerde bi adet de minik kangal barındırır.
hesabın var mı? giriş yap