• koton 'un "sizi caktirmadan nasil kondikleriz " adli inanilmaz zekice fiyatlandirma , musteri çekme, sag gösterip sol vurma politikalarinı gururla sunarım. dun bir subesindeki erkek reyonununda 1 saat kalip fiyatlara baktım.hani su bizi kasada essekten düşmüşe çeviren "14.99 'dan başlıyor "yaziyor sadece arasinda 25 lira da var efendim " ürünleri varya, ha iste onlra baktim.hic biri 'dan başlamıyordu teker teker tüm 'dan başlıyor ürünlerini inceledim,etiketlerini kontrol ettim,yok birtane bile ürün 'dan başlamıyor..amac müşteriyi oraya cekip kasada mecbur biralmak yada etiketi okuyan müşteri begendiyse pahalisini almaya mecbur bırakmak. ben de kasaya gidip durumu söyledim. bu ulkede insanlari zikmeye calismayan birtane kurumsal firma var mi acaba. daha onunden geceni balina duduklesin.. kapitalist gotler.almayın girmeyin. buyrun izleyin
  • bu sözlükte en çok hoşuma giden şey ne biliyo musunuz,benden bile daha işsizleri var lan amk yerinde.ama arkadaşın hakkını yemeyelim çok önemli bi noktaya değinmiş,sırf bu yüzden artık tüm alışverişlerimi internetten yapıyorum.
  • böyle işsiz olacağına, biraz çalışsaydı anlardı dediğim durum.
    13,99 dan başlıyor diyip 39,99 a kadar ürün oluyor. e ürünlerde müşteri tarafından ilk ayıklananlar 13,99. kalmayabiliyor.
    her mağazada olabilir bu
  • bafilemek nedir amk.yetiş ya sözlük
  • fiyatlandırma oyununu yeni keşfettiyseniz yine maşallah. ayrıca bu olay sadece koton firmasına ait olmayıp beşiktaş çarşısın daki üç metrekarelik dükkanlar da bile uygulanmaktadır. ayrıca bafillemek kontilemek nedemek. türkçenin içine ettiğiniz yetmedi. bir de üzerine tüy dikiyorsunuz.
hesabın var mı? giriş yap