• açılışına an itibariyle 13 gün kalmış oluşum.. konsepti nasıl bişey olacak bekliyoruz.. bir sözlük daha katılıyor biz sözlük alemine hadi hayırlı olsun
  • sahibine ait olan sözlüktür.

    (bkz: entry sıçmak)
  • (bkz: kotu kadin)
  • "kötü sözlük olarak amacımız, yazarlarımız sayesinde sürekli gelişen, değişen bir bilgi ve paylaşım platformu oluşturmak ve bu platformun mümkün olacak en az kısıtlamayla gelişmesini ve güzelleşmesini sağlamaktır. kötü sözlüğün amacı kesinlikle bir geyik sitesi olmak değildir, hele açıldıktan sonra buzdolabında en çok 3 gün saklanabilen bir abur cubur olmak hiç değildir. elbet eğlenceli, komik, geyik başlıklar yer alacaktır lakin bunun yanında düzeyli bilgi ve bilim ortamı da yaratılacaktır. bunun sağlanması için çaba harcanacaktır. kötü sözlük hepimizin katkılarıyla gerçeklerin yazıldığı, okunduğu, tartışıldığı, kritiğinin yapıldığı bir ortam olabilmek için yola çıkmıştır. ayrıca kötü sözlük'te yazılan her şey doğru olmayabilir, site içeriği 18 yaşından küçükler için sakıncalı olabilir.ve dünyayı ele geçirmek gibi bir amacımız yoktur."

    kısmını okuyunca üreten zihniyete tiksinti duyduğum sözlük klonu. misyonumuz / vizyonumuz tribinde adam zannedersin firma kurmuş.

    verilmeye çalışan mesaj aynı: "ekşisözlük çoluk çocuk doldu biz daha güzel bi ortam yapıcaz burda".

    istatistikler diyor ki nah yaparsınız ama bol şans.
  • an itibarı ile inci sözlük tarafından hacklenmektedir.
  • kriz yönetimi konusunda beni çok etkilemiş, taze sözlük. az zamanda çok büyük işler başardık durumu. trollleri bağrına basma konusunda ilerleme katetmesini bekliyorum ilk olarak.
  • çok kısa bir süre içerisinde gelisen, sağlam yazarlarla, ayaklarını yere sağlam basarak ilerleyisini sürdürmeye devam eden, edecek olan olusum. bir çok yeniliklerle geldiler girdiler ortama.
  • trolleri bağrına basmasını istediğim, sonrasında da küfür saydıran hakaretlere başlayan ve densizlik ile troll olmayı karıştıran bir topluluğa dönüşen sözlük. kardeşim troll istedik, her sözlüğe lazım dedik. ama karşımıza çıkanlar bildiğin saldıray abi taklitleri.
  • bülent üstün'ün facebook'unda sürekli reklamını yaptığı sözlük. kendisinin de yazar olduğundan şüphelenmekteyim. (gerçi bu kadar reklam yapan adam yazardır heralde)
    kötü kedi şerafettin, kedili kötü sözlüğü sevmiş anlaşılan.
  • ktü sözlük sloganını anımsatan yeni sözlük. (bkz: kötü sözlük yoktur ktü sözlük vardır)

    bu sefer hiç öyle ön sıradan yer ayırtasım yok.* baydı artık. fazla fazla sözlük yapmanın amacı nedir? hem bitanesi var işte mis gibi aç oku, sıkıldın kapat. hadi farklı konsept istersen incisözlük var. gerisi fason kaldı. üzgünüm.
hesabın var mı? giriş yap