• yeter be abazanlar. yok traktör süren afet, yok saban yapan afet, yok inek sağan afet. her gün sol tarafta bu şekil bir başlık. nasıl bir yokluk içerisindesiniz anlamadım ki?

    edit: imla
  • bu abla gayet güzel bir sistemde çalışıyor. inek sağmıyor sistemi işletiyor. ben çok güzelim ne işim olur inekle otla bokla demeden elindeki kaliteli malzemelerle işini yapıyor. kaldı ki zaten boka basmıyordur. sistemde her sey otomatik. otu bile traktör gibi bir araçla verdi ineklere.

    edit: imla
  • sanırım bu akımın bir sonraki aşaması türkiye’ye gelse model olacak güzellikteki kadınlar çekya’da fahişelik yapıyor olacak.
  • 1 dakika 14 saniyelik görüntülerde yüzü hep gülen kadındır. yurdum insanı da acıyadursun.
    ayrıca (bkz: almanya bizi kıskanıyor)
  • ulan insanların yaptığı işleri küçümseyip acımak size mi kaldı? sen dön kendi haline acı. kız böyle yazdığını görse senle ayrı ülkede model oldum diye gezenlerle ayrı dalga geçer.

    senin aklının hayalinin almayacağı paraları, senin çalıştığın işten daha rahat şekilde kazanabilen bir kadın var videoda.

    kadın güzel mi e tabi güzelmiş maşallah da buna sözlükte başlık açmanın ne anlamı var? git abaza arkadaşlarının olduğu gruplarda paylaş bunları delikanlı.

    facebook haber kaynağı gibi oldu sol frame bomboş paylaşımlarla dolu.
  • güzel olduğu için inek sağmayı tercih etmenin "acınası" sayıldığı bir ortama gelse yurdum abazalarının yine beğenmeyeceği hatun. adamlarla bizim farkımız bu işte, adamlarla mutluluk mütevazı bir yaşamdan geçiyorsa dahi onun peşinden koşabiliyorlar, bizde direkt estetiğe kurban gidip medyanın gazlamasıyla kpss'ye hazırlanan sivilcelilerin ıslak rüyası oluyorsun. bu tarz başlıkları ilk açanın beynini de sağmışlardır vakti zamanında.
  • https://youtu.be/szinrj-oqme
    bizde de var. hem ne varmış, inek sağmak kötü bir şey mi?
    edit: alaman hayranı bazı çaylak parçaları tribe girmiş, inme inmiş. bu kızla o kız bir miymiş. bu kız suriyeliymiş. ya sayı saymasını bilmiyorlar, ya da dayak yememişler.
  • afet hatun eskortluk yapsa acımıyorsunuz ama inek sağınca ne acı diyorsunuz. beyninizi sikeyim ben sizin.
  • ulan inek sağmıyor kadın, inek sağma aparatları var onları takıyor ineklerin memelerine. o kadar ineğin sütünü sağsa parmakları kopardı zaten. ayrıca sistemi anlatıyor yazar arkadaşın dediği gibi. yüzünde de bir şey üretiyor olmanın mutluluğu var. sen asgari ücretle yaşamaya çalışıyorsun o kendi işini yapıyor anladığım kadarı ile.
    neyse, o son sahnede bardağa dökülen süt hiç yağlı görünmüyordu, bu da kalitesiz demek oluyor bilmeyeni varsa. yoğurdunu yapsan kaymağı da olmaz yani, tesisi özeleştiriye davet ediyorum.
  • şehirdeki inekleri sağamadığı sürece bu toplum için bir şey ifade etmez .
    (bkz: iki ayaklı inek sağma teknikleri)
    (bkz: çiftlik bank)
hesabın var mı? giriş yap