• koza altın borsa kodu.
  • taş gibi, hatta altın gibi kağıt.
    hastasıyım.
  • şu sıralar rekor seviyeleri görmüş hissedir. lineer yükseliş trendi devam etmektedir.
  • (bkz: #83666197)

    26/11/2018 değeri: 52 tl
    18/11/2019 değeri: 78 tl

    %50 prim yapmış, idare eder.

    dolartl:

    26/11/2018 değeri: 5,29
    18/11/2019 değeri: 5,72

    %8 prim yapmış. uçmuş resmen.

    merhaba dolarcılar, köşeyi döndünüz mü?
  • "iyi bir şirket zaman kaybettirir para kaybettirmez"

    böyle mottolar çok harika.

    iyi de vakit nakittir, diye bir söz var buna ne diyeceğiz?
  • neden kar payı dağıtmıyor diye merak ettiğim maden şirketidir. şu bilgilere eriştim, sizlerle de paylaşayım:

    --- kar dağıtım politikası --- kaynak: 2020.q2 faaliyet raporu ---
    şirket öncelikle; mevcut üretim yerleri ve işletme tesislerinde büyümeyi, yeni altın sahalarına stratejik yatırımlar yapmayı ve mevcut arama lisansları dâhilinde arama faaliyetlerine ağırlık vererek büyümeyi hedeflemektedir. bu kapsamda şirket tüm bu yatırımları öncelikle üretim yerlerinden elde ettiği nakit girişiyle karşılamayı hedeflemektedir.

    ancak koza altın işletmeleri a.ş.’ye ankara 5. sulh ceza hâkimliği’nin 26.10.2015 tarihli kararı ile ceza muhakemesi kanu-nu’nun (cmk) 133üncü maddesinin 1inci fıkrası uyarınca, şirket’in yönetim organının tüm yetkilerini kullanmak ve yeni yöne-tim kurulunu oluşturmak üzere kayyım ataması yapılmıştır.ankara 5. sulh ceza hâkimliği’nin söz konusu kararı ile şirket’in yönetimine kayyım olarak atanan kayyım heyetinin yönetim kurulu üyeliğine seçilmeleri, önceki yönetim kurulunun tüm yetki-lerinin kayyım heyetine devredilmesi ve eski yönetimin tüm yetkilerinin kaldırılmış olduğu hususları ticaret siciline tescil edil-miş ve ttsg'de yayımlanmıştır.

    daha sonra, 15.08.2016 tarihli resmi gazete’ de yayımlanan 674 sayılı olağanüstü hal kapsamında bazı düzenlemeler yapıl-ması hakkında kanun hükmünde kararname’nin ‘’kayyımlık yetkisinin devri ve tasfiye’’ başlıklı 19. maddesi ile ‘’bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihten önce terör örgütlerine aidiyeti, iltisakı veya irtibatı nedeniyle 4.12.2004 tarihli ve 5271 sayılıceza muhakemesi kanununun 133üncü maddesi uyarınca kayyım atanmasına karar verilen şirketlerde görev yapan kayyımların yetkileri, hâkim veya mahkeme tarafından tasarruf mevduatı sigorta fonu’na devredilir ve devir ile birlikte kayyımların görev-leri sona erer.’’ hükmü getirilmiştir. bunun üzerine ankara 4. sulh ceza hâkimliğinin 06.09.2016 tarih ve 2016/4628 d. iş sayılı kararı ile koza ipek holding bünyesindeki şirketlerde görev yapan kayyımların yetkilerinin tasarruf mevduatı sigorta fonu’na devrine karar verilmiştir. kayyım atanmasına neden olan olaylar ile ilgili olarak ankara cumhuriyet başsavcılığınca önceki yöne-tim kurulu üyeleri hakkında düzenlenen iddianame ankara 24. ağır ceza mahkemesi tarafından kabul edilerek 2017/44 e. sayı-lı dosya ile yargılanmalarına başlanmış olup dava ilk derece mahkemesince karara bağlanmıştır. ilk derece mahkemesi kararın-da; yargılaması yapılan önceki yönetim kurulu üyelerine ait olan şirket hisselerinin müsaderesine karar verilmiştir. karar kesin-leşinceye değin yukarıda anlatılan kayyım atanması şeklindeki tedbirin aynen devamına karar verilmiştir. karar henüz kesinleş-memiştir. ankara 24. ağır ceza mahkemesi 2017/44 e. sayılı davasında ayrıca, mahkemeye gelmedikleri için yargılamaları yapı-lamayan önceki yönetim kurulu üyeleri hakkında ise dosyalarının tefrik edilerek yeni bir esasa kaydına, yargılamaların bu dosya üzerinden devamına, yargılama sonuna değin yukarıda anlatılan kayyım atanması şeklindeki tedbirin aynen devamına karar verilmiştir. tefrik edilen dosya ankara 24. ağır ceza mahkemesi 2020/20 e. numarasını almıştır.

    bu itibarla şirket’in kar dağıtım politikası yeniden belirlenecek olup kamuoyu ile paylaşılacaktır.
    --- kar dağıtım politikası ---

    konuyla ilgili daha ayrıntılı bilgiye sahip birileri varsa bir yeşil kadar uzağındayım.
    (bkz: temettü emekliliği)
  • gram altın 330 liradan 460 liraya gelmesine rağmen bu süreçte bistte hissesi yatay seyreden şirket
  • piyasaların mahkeme sürecinin son aşamaya gelmesini fiyatladığını düşündüğüm hissedir. yabancı geçenlerde yükseltti tekrar çıkış yaptı, bir atak daha bekliyorum bu yıl içerisinde. önünü oldukça açık görüyorum tabi ki adettendir ytd.
  • patlama yapacak hisse, ytd..
  • sıkı tutunun. sonra yine beni hatırlayın. sonra da nasıl tahmin ettiğimi yine özelden sorarsınız.
hesabın var mı? giriş yap