• kişisel blog'unu rss üzerinden düzenli takip ettiğim derya deniz kişilik.

    teknoloji, astronomi, fizik ve inovasyon gibi konularda bilgi dolu bir şahsiyet olduğunu düşünüyorum. bütün yazılarını keyifle okuyorum diyebilirim. vaktiniz varsa sitesinde biraz vakit geçirin, eminim ilginizi çekecek birşeyler bulabilirsiniz.
  • çok okunası, okutturulası şeyler yazan biri. bilimle ilgili aramalara etiket olarak yazılası bir kişilik. takip edilesi insan.
    hakkında bu kadar az entry girilmesi üzücü. herkesin haberi olmalı sitesinden.
  • (bkz: khosann.com)
  • bilim sitesi adı altında yayın yapanların "bir başlık beş satır" anlayışı yerine konuyu her yönüyle ele alan,ne olduğundan çok nasıl olduğunu anlatan samimi ve aydınlatıcı insan.
  • uzun süredir hemen hemen hergün acaba yeni birşeyler var mı diye internet sitesini kozan demircan kontrol ettiğim güzel insan, iyi ki varsın ve iyi ki yazıp bizlerle paylaşıyorsun.
  • takip edilmesi gerekir her daim
  • felsefe mezunu olmasının, yazılarını ve bakış açısını olumlu yönde etkilediğini düşünüyorum.
  • keşfetmek için çok geç kaldığımı düşündüğüm kişi. aklıma gelen bir kurgu nedeniyle bu sabah venüs'ü nasıl yaşanabilir bir yere çevirebiliriz diye ararken buldum. bulduğumdan beri de yazılarını okumaya devam ediyorum. hiç sıkmayan bir anlatımı var ve aradığımdan daha fazlasını sunuyor bana. daha keşfedilecek çok yazı vardır diye umuyorum çünkü hemen okuyup bitirmek istemiyorum.
  • fırsatını bulmuşken övmeye geldiğim kişi.

    güncel bilimsel kaynak arayışında olanlar için oldukça detaylı ve bir o kadar da anlaşılır bilgiler sunan khosann.com adlı sitenin sahibi . özellikle içerik yayınlama sıklığı ile insanın gün aşırı takip etmesine olanak sağlayan bir platform.
  • fermi paradoksundan yola çıkılarak sorulan "herkes nerede?" sorusunun cevabını kendince vermeye çalıştığı yaklaşık 1 saatlik youtube videosunu keyifle izlediğim insandır. videoda pek çok ayrıntıya girmekle beraber, dünya dışı yaşam ve dünya benzeri gezegen kavramlarının ne derece hassas dengeler üzerine oturduğunu da güzel bir biçimde dile getirmiştir. canlı hayatının ve bunun ötesinde akıllı bir yaşam formunun varlık bulabilmesi için ne tür gereksinimlere sahip olduğunu uzun uzun anlatmış.

    bu nitelikte insanların güzellemeleri fazlasıyla hak ettiklerini düşünüyorum. zira büyük çoğunluğu saçma sapan girdilerden oluşan sosyal medya mecrasını bilim gibi bir kavramı yaygınlaştırmak için kullanan insanlara saygı duymak gerekir.

    bu arada ilgili video
hesabın var mı? giriş yap