• europa universalis iv oyununu bol bol load save kombosuyla oynadığını hatta dünyayı ele geçirdiğini sanan yazar.

    edit: delilimizi koymayı unutmuşuz. (bkz: #72082901)

    edit2: hata yapıp görüntüsünü almamışız girinin. maalesef cahilliği bir daha yüzüne vurulmasın diye silmiş.
  • (bkz: #79022679) modern bir bireyin girmesi gereken giriyi girmiş, sağlıklı bir toplum için ihtiyacımız olan düşüncedeki yazar.
  • fatih terim'i yolsuzlukla suçlamış. boyundan büyük laflar etmiş.

    kovulan kişi hakkı olan tazminatı alır. her iki taraf anlaşarak istediği sözleşmeyi yapar.

    kendisine terim'in istifasını kabul etmeyip tazminat almasını sağlayanlara, futbolleaks'te adı geçenlere bakmasını öneriyorum.
  • odasına hasta sokak kedisi alacak kadar hayvansever yazar. bir uyarı: hayvan aşısızsa kör olabilir, veya felç geçirebilirsin. taze vakadır.
  • sözlükteki akil insanlardan biridir. bu arkadaşa kendisiyle hiç ilgisi bulunmayan, alakasız benzetmeler yaparak hakaret etmeye çalışanlar -unutmasınlar ki- birini suçlarken bir parmak onu gösterirken, diğer parmaklar da suçlayanın kendisini işaret eder.
  • "batman duzeni korumaya calisan ve duzenden guc alan bir milyarderdir. calismalari duzenin iyilesmesini degil, orta ve ust gelir siniflarinin artan esitsizlige ragmen rahatca yasamasina yoneliktir. eger duzenden genel olarak memnunsaniz batman'i sevebilirsiniz." demiş, kıvrak zekasıyla devlis'e yeni üyeler arayan yazar.

    (bkz: solcuların niye böyle olması)
  • ayrıca pek çok konuda olduğu gibi, fizik konusunda da derin bilgi sahibidir. ancak bu durumu nickaltına dadanan cahil çomar sürüsü anlayamaz.
  • sisi sinsi çaylak yapılmış, lanetli yapılmış, yazdıklarının okunması engellenmiş bir başka beşiktaşlı yazar.

    ben merak ediyorum,
    beşiktaşlı bütün yazarları bu sözlükten silmeye kaldırmaya ant içmiş, bu galatasaray fanatiği, fenerbahçe fanatiği sözlük jandarması bu kadar organize çalışırken, beşiktaşlı moderatörler bir şey yapıyor mu, bunların hesabını soruyor mu, yoksa götlerini yayıp oturuyorlar mı. "niye çaylak yapıyorsunuz kardeşim adamları, ne sikime yok lanetli yok bilmemneli yapıyorsunuz, bu adamlara 7/24 ana avrat küfür yazan adamlar orada duruyor, sen bu adamı hangi gerekçeyle sözlükten uzaklaştırıyorsun" diye soruyorlar mı.

    dalga geçer gibi, ttravis bicklee, miki hiir, kral leopoldun kongolu arkadasi, önüne gelenin fişini çekiyorlar, bir allahın kulu demiyor ki lan n'oluyor.
  • şu sözlüğün kutsal bilgi kaynağı olarak kalmış bir milimetrelik bir köşesi varsa, bu adam ona katkı sağlayan incelikli yazarlardan biri idi. tuttunuz, uçurdunuz. üstelik kabahatin moderasyonda olduğu bir rezillik ile. e ama tam da günümüz türkiye'sinin işleyişi değil mi bu zaten?

    yazarların kişisel bilgilerini sızdırdığınız (belki de alenen erişilebilir bıraktığınız) ve moderasyonu iyice yüzünüze gözünüze bulaştırdığınızın bir kanıtı diye mi? sil abi sil, iyice sil, izi mizi kalmasın, heeeeeh tamam, kapandı bitti gitti.

    şerefsizsiniz desem alınacağınız tutar, o yüzden demiyorum. evet, bu dememiş halim.
  • kendisine bir türlü ulaşamadığım canım badim. bu yazıyı okuyorsan bana ulaş, durum acil.
hesabın var mı? giriş yap