• ucuz yoldan emek harcamadan para kazanmanın sonucu budur. birde adam zorla bir şey yaptırmamış sadece vaatte bulunmuş o kadar
  • eğer kolay yoldan para kazanmak istiyorsan dolandırıcı olacaksın. eğer dolandırıcı olmaya karar verdiysen dolandırılabilmeyi göze alacaksın dediğim olay.

    "ülkenin kurnazıyım ben" diye ortaya düşersen, kısa yoldan villalar, arabalar, yatlar alıcam diye amuda kalkarsan, o amuda kalktığın anda düdüklerler haberin olmaz.

    önlerinde jet fadıl gibi idol bir örnek dururken, çömezlerine para kaptırmak o daha bi ağır oldu. en azından jet fadıl'a kaptırsaydınız. daha prestijli "jet fadıl madurları" na bak, birde "çiftlik bank mağdurları"na. ne o öyle fakir gibi.

    demek ki bu (bkz: #74864408) entry'de benim hakkımı çiftlik bank alıyormuş. çiftlik banktan davacıyım
  • kolay para kazanma hayalleri suya düşmüştür. evet komik bir durum. fakat mevzu şu ki paradan para kazanma olayında oranlar çok azdır ve bunu herkes bilir. size daha yüksek oranda para kazanma imkanı vaad eden her şeye şüphe ile yaklaşmalısınız.
  • kendilerine barış manço'nun ölümsüz eseri kazma ile seslenmek istediğim mağdurlardır.
  • bir çalışma eylemi olmaksızın 1 e 3 alcagini dusunen kesim. ne diyeyim bence hersey müstehaktır
  • ofiste 2 arkadaş var, benle birlikte arkadaşımı da ikna etmeye çalışıyorlardı. biri 15 bin diğeri 30 bin tl kredi çekti.bütün paraları gitti desenize. ben ikna olmadımda arkadaşım 5 binle girelim diyordu.biz girmedik ama onlara girdi sanırım.
  • çalışmadan para kazanmak orta halli,dar gelirli insanların hep hayali oldu.yıllarca karşımıza bir sürü firma çıktı nasıl oluyor da bu kadar cesaret edip kredi çekip,eş-dost akraba böyle işlere sokuluyor.yıllar önce;yimpaş,kombassan örnekleri mevcut.bir de kalkıp devlet nerde,spk nerde sesler çıkıyor.kime sordun para yatırırken,onu bırak ceo dedikleri daha senin çocuğun yaşında biraz bak bakalım,geçmiş olsun demekten başka çare yok.adamlar herşeyi hazırlamış.kimse kimseye bu zamanda bir kuruş vermez.network marketing gibi işlerde sizi o işlerle meşgul edenlere ve meşguliyetinize,harcadığınız vakte baksanız neler kaybettiğinizi anlarsınız.simit satın,limon satın,hamallık yapın ama alın terinizle,ahlakınızla çalışın.
  • çok yakın bir arkadaşım ve babası. arkadaşım çekmiş parayı önceden ama babası... daha haberi bile yokmuş. kara kara nasıl açıklayacağını düşünüyor.
hesabın var mı? giriş yap