• baslica ozellikleri:

    turkiye sartlarina en uygun lastiklerden biri olan diablo rosso 2 ile geliyor.

    abs standart olarak sunuluyor.

    kaydirmali debriyajla surus konforu ust duzeyde.

    selesi yumusak.

    motor gücü kendisinden düşük olan ktm modellerinden en büyük fiziksel farkı, motoru koruyan iskeletin ve jantlarının turuncu renk olmasıdır.

    guncel fiyati 16 bin tl ve bu fiyata bu donanim gercekten guzel.
  • 8 hafta, 61 gün, 1464 saat, 89304 dakika olarak bakıldığında benim için dakika hatta saniye bazında geçmiş iki aylık bekleyişin ardından bu akşam spormoto'ya ulaşan, yarın kavuşacağımı umduğum ilk motosikletimdir.
  • alt devirleri biraz sönük. 6000 ile 10000 devir arası çok keyifli. frenleri ve amortisörleri mükemmel. ben 147 gördüm. biraz rüzgarlıydı. sakin bir hava 160'a göz dikecektir.
  • (bkz: yamaha mt-25) in karşısında baba gibi diablo rossoları, abssi ,kaydırmalı debriyajı, 20 kilo hafifliği ile şansı olmadığını düşünen yazarları gösteren başlıktır. 15 bin lira verdiğiniz motorun üstüne bin lirada lastik parası verin. absyi vs alamazsınız zaten uğraşmayın.

    bu kadar marka,isim bağımlı olmayın araştırın.
  • iki gün önce spormotoda sürme fırsatı bulduğum, ktm'nin 250 cc'lik çıplak motoru.

    göstergeler klasik duke göstergeleri ve başarılı. motorun gidiş, duruş, yol tutuş ve viraj alışı on numara. ne ara 100 km/s oldu lan bu gösterge diyebiliyor insan (kendi motorum 125'lik olduğu için bu kısım bana böyle gelmiş de olabilir tabii). abs standard olarak geliyor. fabrika çıkışı diablo rosso 2 ler ve kaydırmalı debriyaj da cabası.

    fakat ayak peglerinde o kadar fazla titreşim var ki, ayak tabanlarınıza resmen masaj yapıyor. hani ilk başlarda belki hoşlanan olur da bu nasıl bir titreşimdir arkadaş. tek silindirli olmasının dezavantajı tabii. aynı zamanda ayak pegleri çok geride ve bu beni çok rahatsız etti. ayaklarımın durduğu pozisyon böyle bi tuhaf, bi rahatsız geldi. dizlerinizle depoyu sıkı sıkı tutsanız dahi bacağınızı oynattığınız anda sele üzerinde depoya doğru kayıyorsunuz. yolda giderken sürekli doğrulup geriye doğru toto kaydırma hareketi hiç hoş değil. belki stompgrip gibi bir ekle çözülebilir.

    edit: hatalı kelime kullanımı.
  • ktm duke 125 hedefi ile çıktığım yolda kalbimi çalan "bana gel, bana" diyen güzeller güzeli motosiklet. 390 da aklımı çelmeye çalışıyor gerçi bu aralar, ama ilk motosiklette çok coşmamam öneriliyor. duke 250 ile mutluluğa yelken açacağız gibi. du bakalım. deneyimliler kullanıcı deneyimleri ve önerileri ile yeşillendirseler ne süper olur.

    edit: bugün itibariyle o benim, ben onun...
  • yeni başlayan biriysen; üst entry de ironi mi yapıyor tavsiye mi veriyor anlayamadım ama orada yazdığı gibi kesinlikle 1000 lira daha koyup mt-07 alma. fazladan 1000 liran varsa üstüne başına aldığın ekipmanını bir üst kalite al ama mt-07 alma.
  • deneyimsiz isen bin lira daha koy mt07 al, bin lira daha koy kefen pamuk vs ayarlasınlar.
  • üzerinden 2000tl daha alınıp, z250sl'ye yatırılabilinecek motordur. kendisinden üst vergi diliminde yer alan 390 abisi ile fiyat farkı çok azdır. değmezdir. ya 390 ya z250sl tercih edilesidir. başlangıç için z250sl evladır.
  • ktm duke 250 ile yapılan avrupa turuna ait görüntüler, motor hakkındaki bilgiler vs için bakabileceğiniz ve soru sorabileceğiniz bir kaynak.

    instagram
    facebook
hesabın var mı? giriş yap