• edit: kübra nur kendi hesabından tweet atmış, heyet raporu çıkar çıkmaz uçak ambulans ile yurtdışı nakli yapılacakmış.
    https://twitter.com/…?s=20&t=uwyjgi34-hgpuvjkvol4hq

    emeği geçen herkese teşekkürler, inşallah bir an evvel sağlığına kavuşur.

    edit ( eylül 2023) :

    gerekli tedavisini yurtdışında aldı. ancak zaman içerisinde komplikasyonlardan dolayı sağlığı kötüleşen kübra; 6 eylül 2023 tarihinde vefat etmiş, geride kalanlarına sabır dilerim, çok üzgünüm.
    ------------------------------

    30 yaşında bir anne. acil tıp teknisyeni kübra nur palut bursa'da 3 yıl önce doğumdan sonra ‘kronik atriyal ve bağırsak disritmi’ (caıd) hastalığına yakalanmış ve şu an 28 kiloya düşmüş. tedavisi için buluduğu bursa uludağ üniversitesi’nde (buü) gastroenteroloji bilim dalı öğretim üyesi prof. dr. macit gülten tarafından yapılan açıklamada hastalığın türkiye'de tedavisi olmadığı; belçika'daki leuven katolik üniversitesi hastanesi’nde görevli gastroenterolog prof. dr. jan tack tarafından tedavinin yapılabileceğini söylemiş. kendi imkanları ile tedavi için belçikaya gidemeyen kübra'nın 3 yaşında bir çocuğu var, onun için direndiğini ve fazla vakti kalmadığını söylüyor. yardım çağrısı umarım sonuçlanır, evladı ile uzun ve güzel bir hayat yaşar.

    https://www.hurriyet.com.tr/…-kiloya-dustu-42043169

    https://www.yenisafak.com/…orundayim-2063273?page=3

    https://www.haberturk.com/…yim-fazla-vaktim-kalmadi
  • allah acil şilar versin.
    sağlık bakanlığının tez vakitte harekete geçmesi gerekiyor.
  • türkiye'de olduğu için devlet desteğide alamaz. belçika'da yaşıyor olsa şov amaçlı ahaber canlı yayınında türkiye'ye getirilir gerekli yardım yapılırdı.
  • devletten yardımı 3 senedir bekleyen kadın ayrıca sağlıkçı.

    dile kolay üç koca sene! illa medyaya mı düşmesi lazım? bu tarz nadir hastalıklar için hızlı bir prosedür yok mu?

    yoksa olması gerekir.

    her ay gss altında haraç kesiliyor, çalışanların sgk ödemelerine girmiyorum bile. madem veriyoruz düşene yardım edilmesi lazım.

    bu nasıl iştir...
  • arka kapıdan dolar satarak halkı kandıracağınıza hastalara destek çıkın biraz.
  • kimsenin yardım etmesine gerek olmayan hasta kadın. fas'a uçak kaldıran sağlık bakanlığı bir zahmet bu kardeşimizin tedavisini üstlensin.

    kendi vatandaşına bu kadar düşman bir iktidar yoktur tarihte.
  • keşke banka hesap numaralarını paylaşabilseler de elimizden geldiğince bizler birşeyler yapabilsek sonuçta küçük adımlarla büyük yol alınıyor.

    umarım biran önce iyileşir...
  • sağlık bakanlığı duruyorken , manavda domates alırken iki kere düşünen biz mi yardım edelim şimdi. bu nasıl ülke ? hani hastaneler yapıldı da ne boka yarıyor ?
  • tedavisini görene kadar gündemde kalmalı.
  • bir covid hastası için bir ülkeden diğer ülkeye ambulans uçak gönderen sağlık bakanlığımız bu konuya sessiz kalmamalıdır.
hesabın var mı? giriş yap