kübra par
-
süri sevdalısı bir 'gaz'teci. keşke 2 suri beslese de bize insanlık dersi verse. ama yok arkadaş, bunlar hep çene. millete soruyorlar,
- surililere kapınızı açar mısınız?
tabi, milletimiz bu kadın gibi melek.
+açarım tabi.
gerisini biliyorsunuz zaten. bunlar zurna gibi anca kafa şişirirler.
yalnız ben sinan abiye çok kızdım. hakkikaten bu ülkeyi seven ve ne olursa çizgisini bozmayan 'adam'lardan biri. böyle insanlara karşı üslubunu bozmadan nasıl konuşabiliyor, hayret verici.
(bkz: sabır) -
tanıdığım zamanlarda edebiyata çok ilgiliydi.
ama o ses tonu, mimikler. iticiliğinden bir şey kaybetmemiş.
üzgünüm kübra, televizyonculuğu bilmem ama ekrana çıkıp ahkam kesmek sana göre değil bence. bir yola çıkmışsın, yolun açık olsun. -
radyoda bir kanal denk geldi rastgele. adını bilmediğim biri halktan aldığı bilgiler ile gerçekten yaşadığımız bizzat gözlerimizle gördüğümüz elimizle tuttuğumuz (halk olarak) şeyleri söylüyor.
bedava tedavi, oldukca iyi okullarda bedavaya yakın okudukları, hepsinin maaş aldığı vs gibi ayan beyan aşikar şeyleri söylüyor.
başka bir kadın ise ısrarla hayır, yok, doğru değil, bu yanlış, neye göre, kanıt var mı vs vs gibi ateş sıcak, su sıvıdır tarzı net şeylere bile olay çıkaracağını gösterir şekilde agresif cevap verip aldığı cevaptan sonra başka konulara atılıyordu
çok merak ettim hemen radyoya baktım neymiş adı diye, habertürk, koşulsuz şartsız herşeye muhalif olup halktan suriyelilerden bir haber kardeşimiz de bu arkadasimizmis.
açıkçası üzüldüm, zira çok kötü bir çağda yaşıyoruz. evde salak sulak çektiğiniz videolar bile yıllarca silinmiyor. internetin bir köşesinde kalıyor. herşey değişir gelişir ama geride bu neredeyse "emir ile yapıldığını düşündüren" videolar kalır. hiçbir şeyi dusunmuyorsaniz kendi geleceğinizi düşünün. evladiniza bu videoları gösterip annen neden boyle saçmalamış deseler (ki en hafif tabir ile) hoşunuza gider mi ? bence gitmez.
eğer ogan'in attığı twitler çok rahatsız ediyorsa ve haberci iseniz, elinize kamerayı alır devlet hastanelerini gezersiniz, kaç türk kac suriyeli öğrenirsiniz. illa istatistik tüik ne diyor demezsiniz.
veya 80 milyon türk ile 5 milyon suriyelinin suç oranının aynı olmasının normal birşey olmadığını biraz matematik ve oran orantı ile anlayabilirsiniz.
yine veya şehir merkezlerindeki kirası ucuz içinde 10-15 kişinin yaşadığı eski evlere gider, kaçı maaş alıyor ufak bir sorgu ile öğrenirsiniz.
bu adamların içeri girerken kimlik diye birşey bilmediklerini adın ne deyince 30 farklı isim söyleyip, her seferinde başka isimle kimlik alabileceklerini öğrenebilirsiniz.
bunlar sadece 2 saatlik halka inme karşılığında alabileceğiniz bilgiler.
bugünkü gibi kendinizi bu kadar rezil etmenize yüreğim daha fazla el vermedi. twitter'da sabitlediginiz videoda keşke bu soruları sormam isteniyor deseydiniz. zira habercilik bu değil. en azından bizim bildiğimiz. -
eger insanlarin uc kurus cikar, menfaat icin ne kadar alcalabildigine; ruhunu, etini, kemigini bile satabilecek duruma gelebildigine tanik olmak istiyorsaniz turk medyasina bakin. kubra gibiler naziler iktidara gelse, hitler'e ovguler dizip, yahudilerin neden yakilmasi gerektigine dair arguman uretirler. ınsanligin dip noktasinda olmak bunu gerektirir.
-
hukumet stepnesinin kurup kurup televizyona sunduğu sinan ogan bükücü.
adamda harbiden iyi sabir varmis.
iyi dayandı. -
tanımayanlar için; marmara - siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler bölümünden mezun olmuş, boğaziçi'nde yüksek lisans yapmıştır. şu an habertürk'te açık ve net programını sunmaktadır.
gelelim neden gündem oldu. konuğu sinan oğan'ın suriyeliler ile ilgili bir tweeti üzerine oğan'a yönelttiği saçmasapan sorular ve her zamanki gibi saygısız tavırları tepki almıştır. bunun üzerine ne kadar tarafsız ve mükemmel bir gazeteci olduğunu bir kez daha dile getirip: "benim amacım söylenen sözünün doğruluğunu öğrenmek, halka doğru bilgi vermek, 'provokasyona' sebep oluyor mu, buna dikkat çekmek" minvalinde açıklama yapmıştır.
evet sayın parmaksızoğlu, çok haklısınız tam olarak göreviniz bu ama asıl önemli olan şu ki; herkesin "söylemlerini siyasi etik çerçevesinde irdeleyebilecek" misiniz? hiç sanmıyorum, hiç denk gelemedik çünkü. omurganız dikleşince ve biraz saygı öğrenince, elbet bir gün... -
uluslararası ilişki okumuş ama ulusunu satmışları savunan insanımsı!
suriyelilerin her yaptığı olayda bunun "bence yalan" deyişini paylaşmak lazım. bu ukala tavırlarını her suriyelin karıştığı olayda hatırlatmak lazım. okuyorsun buraları sen! oku iyi oku çünkü bu ülkenin yetiştiriği en büyük hain sensin, sen!
not: "arpası bol gelmiş tosun" lafını sayın sinan oğan'a hiç yakıştıramadım! çok naif bir cümle olmuş zira; kansız, vatan haini, korkak, şerefsiz o. çocukları demeliydi. -
sinan oğan ile aynı düşünceye sahip değilim ama bugün sinan oğan ile yaptığı programda açık ve net bir şekilde objektif değil.sinan oğan’ın her haklı savına buna şu bakanlık cevap versin deyip adamın savlarını anlatmasını engelliyor ve konuğunu yargılıyor.
-
yürürken bir suriyeli görse yolunu değiştirecek, bir kafede yemek yerken yan masaya suriyeli otursa mekanı terk edecek birisi ama hükümete şirin görünmek adına tv karşısında konuğunu da rencide edecek şekilde suriyelileri savunuyor.
yahu açık açık bu ülkenin aleyhine olan bir durumu içine binbir türlü acıtasyon katarak nasıl savunabiliyorsunuz? -
kadının sinan oğan'a karşı en büyük argümanı; s.soylunun suriyeliler hakkındaki beyanları. suriyeli aşığı kübra par denen insanımsının beyanlarına güvendiği s.soylunun başka beyanlarına bakalım; (erdoğan için)
"at üstünde durmayı beceremeyen başbakan"
“paçalarından yolsuzluk akıyor”
“boyan döküldü recep tayyip erdoğan”
“başbakan rantın babasını getirdi”
“kendisini padişah olarak görüyor”
bugün ise; "allah şahittir ki bütün bedenim kan gölüne dönse de erdoğan'dan ayrılmayacağım”
başka beyanları da var bugünlerde söylenen ve delilleriyle çürütülen üstelik bu deliller maddi deliler. rabia nazın babası ile ilgili kanıtlarla yalanlanmış üstelik dr raporlarından oluşan kanıtlar bunlar ve emniyette tek bir menzilci yok sözüne karşılık barış terkoğlunun gösterdiği menzilci polisin mahkeme tutanaklarına geçmiş itirafları.
ah be kübra, gazeteciyim diyorsun ya, acınacak haldesin.
ekşi sözlük kullanıcılarıyla mesajlaşmak ve yazdıkları entry'leri
takip etmek için giriş yapmalısın.
hesabın var mı? giriş yap