• meraktan uye olup denedıgım exchange. 4 trade botu actım. 4 saatte 23usdt bıraktı

    görsel
    görsel

    bu ıslerden anlayan varsa mesajlarını beklıyorum
  • nwc coin için kullanmaya başladığım ve birkaç coini daha gözüme kestirdiğim borsa. birkaç coinde sağlam kar yapacak potansiyel var gibi. bakalım nwc, play gibi coinler binance'a gelir mi gelirse neler olur.
  • binance borsasına gayet güzel bir alternatif olan kripto para borsasıdır. hatta uygulaması arayüz anlamında binance dan daha şık durmaktadır. referans kodu ve kullanım açısından isteyenlere yardımcı olabilirim.
  • bilenleriniz vardır mutlaka, 1846 yılında abd- kaliforniya'da altın arama furyası yaşanmıştı.

    insanlar ellerinde ne varsa altın arama ekipmanlarına-malzemlerine yatırım yapmış, bütün zamanlarını altın aramaya ayırtmıştı.

    yıllar süren bu altın arama furyası sonucunda kim zengin olmuştu acaba?
    evet yanılmadınız, kazma-kürek ve diğer ekipman satıcıları bu furyanın galibi olmuşlardı.

    nereye bağlayacaksın be birader der gibisiniz.

    crypto-coin borsaları da şuan büyük bir ilgi yaşamakta. özellikle pandemide gelirini ve yaşam standartlarını kaybeden insanlar, ellerinde avuçlarında ne varsa satıp coin'lere yatırım yapmakta.

    illaki bu işin kazananları ve öte yanda kaybedenleri olacak.
    sektörün %65 lik payı ile en büyüğü olan binance kendi coini olan bnb'yi kullanıcılarına sunmuştu ve coin birkaç dolarlardan suanda 350 dolara geldi.

    yakın zamanda sektörün başka devi ftx kendi coini olan ftx i piyasaya sürmüştü. şuanda bu coin de 42 dolar bandına çıkmış durumda.

    sektörün diğer büyük devi kucoin de boş durmadı ve kcs isimli kendi koinini çıkardı. şu sıralar 6-7 dolar bandında. sağdan soldan coin ismi alıp, altındaki teknolojiye bakmadan bir umut diye rastgele yatırım yapan arkadaşlarım, yurttaşlarım: "bilmediğiniz coinlerden uzak durun. unutmayın en sonunda kazanan kazma ile küreği satanlar olacak." yani marketlerin kendi coinlerini alın. hele ki şuanda ucuz olanı en cazip olanıdır. kcs yakın zamanda bnb seviyesine gelecek.

    bnb rakip market olan kucoinde 2 yıldır satılmakta. kucoin ceo'su da yakın zamanda kendi koinleri olan kcs'nin diğer rakip marketlerde satılması ile ilgili görüşmeler yaptıklarını açıkladı. yani kcs binance ya da başka marketlerde satıldığı an roket gibi uçacak.

    atın fava bekleyin. saygılarımla arz ederim. yatırım tavsiyesi değildir.

    kucoin referanslı link
  • bnb trenini kaciranlar buna atlayabilir.
  • son dakika olarak kucoin ceo'su lyu johnny tweet attı. coinbase'in nasdaq'ta olmasını tebrik etti. üstüne kucoin için de bir listeleme müjdesi vardı. kucoin'in kendi coini uçacak muhtemelen bu haberden sonra. bir çılgınlık yapacaklar kesin.

    https://twitter.com/…tatus/1382390129755508736?s=20

    tanım: kripto dünyasında en büyük 10 borsadan biri.
  • nwc coin için kayıt oldum. fena uygulama değilmiş.

    referans isteyen olursa diye adettendir : rjz3wfk
  • kampanyaları gerçekten çok güzel az önce gelen mailde 5 dolarlık futures kuponu göndermiş bu miktar belki çok az ama olsun bu borsanın müşteri çekme için yapabileceklerini gösteriyor sonuçta + olarak binance gibi baba borsada listelenmeyen ama listelenme ihtimali bulunan coinleri buradan önceden ucuza alabilirsiniz gerçekten mobil ara yüzü bana binancedan daha kullanışlı geliyor orası da ayrı konu.

    gelelim aklınızdaki soruya bu borsaya nasıl katılabiliriz. ve alım satım yapabiliriz. ben daha önceden rly ve dao alımı için bilgilendirici bir tweet dizisi paylaşmıştım bol kazançlar :) yine sayfamda tuttuğum kendi analizlerim sonucu yatırım yaptığım coinler de var (kucoinde olan) onlara da ulaşıp inceleyebilirsiniz.
  • vra alınabilenen coin borsası. (bkz: verasity)
  • kimlik bilgisi istiyor mu. bilen var mı?
hesabın var mı? giriş yap