• tomtom sokak projesi kapsamında beyoğlu'nda açılan ufak, şirin, samimi bir meyhane. bilhassa başka yerde bulunmayan, mekana özgü soğuk meze çeşitleri ve arasıcakları ile fark yaratmakta.
  • kapalı alanı adı gibi küçük ve hatta daracık olan meyhane.

    içeride çalan müziğin sesi ne yazık ki muhabbetinizi mahvediyor. saat 11'den sonra canlı müziğe geçiyorlar. bir ud eşliğinde sesi güzel sayılabilecek bir ablamız söylüyor. ablanın biraz toy oluşu müşterinin dikkatini çekmek için sarfettiği sözlerden anlaşılabilir. biraz daha sahnede pişmesi lazım. ud çalan abi gayet başarılı.

    mekan gayet temiz. garsonlar ilgili ve kafanızı kaldırdığınız anda yanınızda bitiyorlar. grup yemekleri için sayı 10 kişiyi geçmediği sürece sığışılabilir. en temizi 2-3 kişi gitmek. mezeler gayet lezzetli ve taze. özellikle ara sıcak olarak ciğer söyleyebilirsiniz. tadı hala damağımda. özel olarak rakı markası belirtmemiştik ama doğrudan yeni rakı geldi.

    fiyat konusunda bir yorumum yok zira erken kalktığım için ortaya tahmini bir şeyler bırakmıştım. hesap ne geldi bilmiyorum. bir sonraki gidişimde açık hava bölümünü denemeyi planlıyorum.
  • şahsen beğendiğim mekan. mezeler güzel leziz. çalışanlar güler yüzlü, mutlu. ara sıcakta istediğimiz karides biraz olmamıştı. sonradan öğrendim asıl yenmesi gerekenin ciğer olduğunu. sonraki sefere daha geniş zamanda daha geniş orturmayla daha çok deneme yapacağım yerdir.

    fiyatları da taksim ortalaması ile aynıdır. ne oooo çok pahalıymış ne de obaa süper uygun lan burası....
  • ilk sahibi ilkokul arkadaşım ve ablasıydı. aslında mekan, sinope adı altında karadeniz yemekleri yapıyordu. ilerleyen zamanlarda konsept tamamen değişerek küçük meyhane'ye döndü. tomtom sokak projesi kapsamında gece hayatı burada çok sıcak ve eğlenceli geçiyordu. rakı adabını bilen üstadlarla, sanatçılarla, iş adamları ile fazlaca beraber içtim. çok hatırası vardır bende. bugün önünden geçerken kapanıp, gate tattoo olduğunu gördüm. aşağıya inen merdivenleri görünce, mutfakta pişirdiğimiz yemekler ve masalar için hazırlanan rakıları hatirladım.

    arkadaşım bu şirin ve sıcak konsepti bir daha ne zaman hayata geçirir? meraklardayım ve takipteyim.
  • minimalist efkar demleme mekanı
hesabın var mı? giriş yap