• --- spoiler ---
    study finds men with large trucks have smaller penises & are less desirable
    --- spoiler ---

    https://cipptvportagelaprairie.com/…less-desirable/

    araba büyüdükçe, sürücünün boyunun kısaldığı gözlemlenebilir bir şey, fakat pipi boyu konusunda piste deneyimli ekşici bacıları davet ediyoruz.
  • fark edilmiyorsa küçüktür.
  • tehlikeli başlık. görmeden bilemezsiniz bağyanlar.
  • sevisirken šap sap ses geliyorsa genelde kucuk oluyor. buyuk olan mizrak gibi iki eliyle desteklemek zorunda oldugu icin ses gelmesi cok zor .
  • pipisine bakmak
  • elleri. elleri kadın eli kibar ve zarifliginde olanların her zaman küçüktür. hele ki parmakları dolmaya dönmüş minnoş sarma gibiyse garanti küçüktür. bu taktik de her zaman çalışır.

    farz olan edit:

    öncelikle böyle bir yazıyı yazdıktan sonra mesaj alımını kapatmayı unutmuşum. 100+ mesajla uyandım. hepsini de tek tek okudum. bazılarına cevap verdim bazılarına buradan vereceğim.

    1-kadın yazarların iddiami destekleyeceğini zaten biliyordum, nitekim öyle olmuş. kendilerine teşekkür ederim.

    2- doğru, kendimden ve çevremden biliyorum diyen erkek yazarlar için sizleri medeni cesaretinden ve dürüstlüğünden dolayı tebrik ediyorum, evet sadece sizin için geçerli olan önermemiz şudur ki "önemli olan boyu değil işlevi" bakmayın burada yazılıp çizilenlere bu zamanda efendi, dürüst insan bulmak zor.

    3- bu kadar engin tecrübeyi nereden edindin diyen arkadaşlar. bir masada beş kadın varsa ve her biri 10 erkekle cinsel birliktelik yaşamışsa teorik olarak o masadaki her kadın en az 40 en fazla 50 kişiyle birlikte olmuştur. üzgünüm sadece bizim için uber özel erkekleri konuşmuyoruz o da ortalama kadın ömründe 1 ya da 2 kişiye tekabül ediyor. anladık kadınlara dair hiç bir fikriniz yok, sabundan devam.

    4- kendi eliyle başkasının çukunu kolaj yapıp gönderen arkadaşlar, üzgünüm beyler böyle düşmüyor. karşınızda kadın var, bizler cilt tonumuza bire bir fondöten bulan varlıklarız. beyaz ten ile buğday ten arasındaki cilt alt tonu farkını biliyorum. (farklı bölgelerdeki cilt rengi farkı değil, alt ton farkı)

    5- ne alakası var kesinlikle yanlış önerme ellerim kibardır ama benimki 21 cm 22 cm diyen standart ekşi sözlük bereket tanrıları gelmiş. arkadaşlar bu ülkede ortalama penis boyu 12 cm.ben değil doktor söylüyor eğer dediğiniz doğru ise ki değil, bu aritmetik ortamalaya ulaşabilmek karşınıza 2-3cm penisi olan başka bir birey koymamız gerekir, üzgünüm bebekler araştırmaların dışında tutuluyor. (bu tarz beden anomalisi olan kişiler de mevcut ama sayıları yalancılardan daha az)

    6- oransal olarak çok az kişi bu konuda bilimsel bir veri yok demiş ama var, sadece kanun niteliğinde değil hatta haddinden fazla var. bir çok gazete hatta onedio, ekşi sözlükte dahi başlığı olan bir konu. google dolu, size kaynak değil roper bilgi vereceğim. ilginiz varsa oradan devam edersiniz.

    7-sadece bir kişi mümkün çünkü testesteron ile doğrudan ilişkisi var, demiş kendisini önümüzdeki nobel ödülleri için aday göstereceğim çünkü kutsal bilgi kaynağında bilgiye dayalı gelen tek mesaj onunkiydi.

    ekşi sözlük insanlarına gerekli cevapları verdikten sonra hadi biraz bilimlenelim.

    aslında her şey yüzük ve işaret parmağı arasındaki ilişkiye bakıyor. hatta dişil ya da erkek beynine sahip olup olmadığınızı oradan anlayabilirsiniz. (bkz: testesteron) (bkz: androjen) kadın ve erkeklerde farklı oranlardalar. peki bu fark ne zaman oluşuyor? embriyo halindeyken, cinsiyetin belli olmasından hemen önceki dönemlerde embriyo hormon havuzunda yüzer bu durum bazı genleri aktifleştirerek vücut gelişiminde katkıda bulunur, konumuzla doğrudan alakalı olan hox geni dir. vs.vs. parmaklara dönersek kadın eli yüzük ve işaret parmağı oranı 1 e yakındır. bu da onu daha estetik ve zarif kılan olgulardan biridir zaten. ama erkekler için aynı şeyi söylememiz durumunda karşıdaki kişinin embriyonel dönemde ve hayatı boyunca beklenenden daha farklı seviyelerde seyrettiği ön görülür. normal şartlarda yüzük parmağının erkeklerde daha uzun olması beklenir. hatta ne kadar uzunsa embriyonik dönemde o kadar testesterona maruz kalmış, ve testesteron etkisi ile daha maskulen özelliklere sahiptir kişilerdir. kaslı, gelişmiş vücut yapısı, kaliteli spermler, büyük penis vs şeklinde bonusu ile gelir.

    yani beyler üzgünüm ama o zarif ellerin bir bedeli var. biraz araştırma yaparak bu konu ile ilgili yüzlerce araştırma bulabilirsiniz. bugüne kadar pek dillenmemiş olması sizlerin bunu fazlaca gurur meselesi yaptığınızdan dolayıdır.
  • egosu ile ters orantılıdır, ne kadar şişkin ego, o kadar minnak kuş.
  • arabasına egzos taktırıp bağırtarak ilgi çekmek istiyorsa yüzde 100 mikro penis. doğan kabak, sinan koç, buğra akpınar takipçileri mesela.defalarca tarafımdan onaylandı.
  • 'vücut geliştirmeyle kafayı bozmuşsa ve gereğinden fazla sinirliyse' oy hakkımı kullanmak istiyorum.

    edit: ya neden bu kadar ciddiye aldınız, mesaj kutumu rahat bırakın, anladım hepinizin pipisi çok büyük:d hem burası ekşi sözlük en az 19 cm hepinizin evet.
  • minyon kadın sevenlerin genellikle küçük pipili olduğunu söylüyorlar.
    bilmiyorum benim ki beyzbol sopası gibi laf aramızda.
hesabın var mı? giriş yap